Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Vikend neverovatnih Apple cena!

U periodu od 28.11.2014 do 1.12.2014 godine u iStyleApple Premium Reseller i iLike Apple PremiumReseller prodavnicama moguće je kupiti odabrane Mac računare i iPad tablet računare i do 20% povoljnije u odnosu na regularne cene na domaćem tržištu. Pored povoljnijih cena Mac računara i iPad tableta posetioce iStyle Apple Premium Reseller i iLike Apple Premium Reseller prodavnica čekaju i popusti do 70% na odabrane dodatke. Obradujte sebe moćnim Mac računarom ili vrhunskim iPad tabletom i uštedite!

 

MB Air 2014 računari

O Mac računarima

Mac računari već više od 30 godina predstavljaju sinonim za vrhunske mašine sposobne da odgovore na najrazličitije potrebe korisnika. Aktuelna generacija MacBook Air računara proglašena je za najbolju u tekućoj 2014 godini u klasi ultra prenosivih notebook računara, dok su MacBook Pro Retina mobilni računari dobitnici najvećih svetskih priznanja za vrhunske radne karkteristike i izdržljivost. O veličini Mac računara najbolje govori i podatak da se godišnje veliki broj filmskih blokbastera montira Mac Pro računarima.

O iPad tabletima

Apple je sa iPad tabletima napravio najveći korak u svetu pametnih mobilnih uređaja i u ovom momentu važi za najuticajnijeg proizvođača tablet računara na svetu. Nedavno predstavljeni iPad Air 2 je proglašen za tablet uređaj godine u klasi rešenja sa dijagonalom ekrana od 10 inča, dok je novi iPad mini 3 najtraženiji tablet računar u kategoriji rešenja sa dijagonalom ekrana od 8 inča. Milioni vlasnika iPad tableta širom sveta tvrde da su idealni za dobru zabavu, ali i za prezentacije i obavljanje poslova u pokretu.

Lokacije Apple Premium Reseller prodavnica u Srbiji:

  • iStyle Apple Premium Reseller prodavnica – Tržni Centar Ušće, Bulevar Mihajla Pupina br 4, 11070 Beograd
  • iLike Apple Premium Reseller prodavnica – Tržni Centar Delta City, Jurija Gagarina 16, 11000 Beograd

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela