Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Verbatim memorije sa adapterima

Verbatim, pionir u tehnologiji čuvanja podataka, predstavio je nove proizvode sa fleš memorijom kojima cilja na korisnike tableta sa Androidom i  korisnike smartfona. Priloženi adapteri olakšavaju i ubrzavaju prenos podataka između uređaja, bez korišćenja računara.  
Store ‘n’ Go Nano USB Drive sa Micro USB adapterom 
Ovo pametno rešenje za čuvanje podataka koje je razvio Verbatim kombinuje USB memoriju kapaciteta do 32 GB sa micro USB adapterom kompatibilnim sa specifikacijom ‘On The Go’ (OTG). USB OTG omogućava spajanje memorijskih jedinica, miševa, tastatura i drugih dodataka na uređaj sa Androidom preko njegovog micro USB priključka. Korisnici tako mogu, na primer, preneti ili prikazivati fotografije sa digitalnog fotoaparata direktno na tablet ili smartfon sa Androidom. Kompaktan Nano USB Drive, koji je raširen među korisnicima automobilskih audio sistema, igračkih konzola i televizora, može se koristiti i kao bilo koja druga USB memorija. Micro USB adapter uključen je u paket sa Nano USB Drajvom može se koristiti i samostalno, odnosno sa drugim uređajima, kad god se za to ukaže potreba.
verbatim1

 

Tablet microSDHC Card sa adapterom za SD Card
Verbatim je takođe predstavio memorijsku karticu Tablet microSDHC Card sa priloženim adapterom za SD kartice kako bi ponudio jednostavno rešenje za proširivanje memorije na kompatibilnim tabletima sa Androidom ili operativnim sistemom Windows 8 ili smartfonima. Ova microSDHC kartica kapaciteta 32 GB (u crvenoj boji) spada u sam vrh ponude i dolazi sa oznakama brzine Speed Class 10 i UHS-I Speed Class 1 i nudi odličan kapacitet i performanse optimizovane za HD video. Alternativno, korisnici mogu odabrati microSDHC karticu kapaciteta 16 GB (plavu) ili 8 GB (zelenu). Obe ove kartice takođe dolaze sa oznakom brzine Speed Class 10 i nude dovoljan kapacitet za čuvanje i deljenje videa, muzike i fotografija.
verbatim3
Cene i dostupnost
Verbatimov Nano USB Drive sa Micro USB adapterom prodaje se po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 1199 din za 8 GB (oznaka modela: 49820), 1799 din za 16 GB (49821) i3199 din za 32 GB (49822). Tablet microSDHC Card dolazi po ceni od 999 za 8 GB (44042), 1799 din za 16 GB (44043) i 29,99 € za 3399 din (44044). Svi proizvodi su dostupni u online i maloprodajnim prodavnicama širom Evrope.
© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela