Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Uživo iz Istanbula: Huawei predstavio novu generaciju vrhunskih proizvoda

Kompanija uvek pažljivo osluškuje iskustva svojih potrošača, i na toj osnovi razvija svoj ekosistem proizvoda koji mogu da obezbede besprekorno AI iskustvo.  

 

Mate Xs 2

 

Na velikoj letnjoj prezentaciji uređaja u Istanbulu, predstavljeni novi inovativni uređaji, uključujući najlakši telefon sa ekranom na preklop Mate Xs 2, laptop računar MateBook D16 i 16s, prvi tablet sa E-Ink ekranom MatePad Paper, nove članove porodice pametnih telefona – nova Y70 i nova Y90 i Huawei FreeBuds  Pro 2.  

Huawei je posvećen kontinuiranim inovacijama čiji je cilj donošenje digitalnog sveta svakoj osobi, porodici i organizaciji. Stoga svakodnevno podstičemo visoke investicije u istraživanje, razvoj i marketing za različite kategorije. Želimo da potrošačima pružimo revolucionarne inovacije kroz kontinuiran razvoj industrije – rekao je Derek Yu, predsednik Huawei Consumer Business Group za Centralnu i Istočnu Evropu, nordijske zemlje i Kanadu.

HUAWEI Mate Xs 2: Najlakši i najravniji Huawei pametni telefon sa sklopivim ekranom

Predstavljajući HUAWEI Mate Xs 2 kao vodeći pametni telefon sa preklopnim ekranom, Huawei je doneo potpuno novi dizajn sa spoljnim preklapanjem i ultralaganim i tankim kućištem, te okrenuo novi list u istoriji svog poslovanja. Od ove premijere kompanija može da se pohvali najkompletnijim portfoliom pametnih telefona sa ekranom na preklop.  Kada se rasklopi, ekran Mate Xs 2 postaje ravan kao ogledalo, donoseći korisnicima upečatljivije korisničko iskustvo, savršeno i za zabavu i za posao. Ovaj pametni telefon je takođe opremljen i drugim sjajnim funkcijama, kao što je True-Chroma kamera od 50 MP koja podržava HUAWEI XD Optics, što pravljenje fotografija na mobilnim telefonima podiže na sasvim novi nivo.  Novi uređaj je takođe rešio problem nepouzdane baterije u sklopivim pametnim telefonima, pa sjajan kapacitet baterije od 4600mAh za svaki slučaj prati i 66W Huawei SuperCharge punjač za ultrabrzo punjenje u pokretu.  

HUAWEI nova Y70 i nova Y90

Huawei je na događaju predstavio i nove pametne telefone iz srednjeg cenovnog ranga – nova Y70 i nova Y90.  Nova Y70 iznenadiće korisnike snažnom baterijom od 6000mAh koja zahteva punjenje samo dva puta nedeljno, dok se nova Y90 puni do 53% za samo 30 minuta zahvaljujući Huawei SuperCharge punjaču od 40W.  Oba uređaja obezbeđuju laku i pristupačnu upotrebu i pored impresivnih ekrana. Nova Y90 koristi Huawei Edgeless FullView ekran od 6,7 inča sa ultrauskim okvirima, dok nova Y70 poseduje Huawei FullView ekran od 6,75 inča.

 

MateBook D16

 

HUAWEI Matebook D 16 & 16s: Laptop od 16 inča sa tradicionalnom veličinom kućišta od 15,6 inča za rad, učenje i igru

Za sve one koji rade na daljinu, a nedostaje im tradicionalan kancelarijski veliki monitor, sledi više nego prijatno iznenađene. Naime, Huawei je primetio potrebu potrošača za više radnog prostora na svojim ekranima, pa je, u kombinaciji sa većom fleksibilnošću, lansirao novu liniju proizvoda sa FullView ekranom od 16 inča.

Huawei MateBook D16 i 16s imaju veliki ekran koji nudi dovoljno prostora za rad i, istovremeno, olakšava upravljanje mnogim zadacima. MateBook liniju pokreće procesor Intel® Core™ H-serije dvanaeste generacije sa TDP-om do 40W, dvokanalnom RAM memorijom i SSD uređajem velike brzine, koji besprekorno rešava i najkomplikovanije zadatke. Od sada i složeni scenariji korišćenja, kao što su analiza podataka, otvaranje više veb stranica, grafikona ili PowerPoint-a, postaju dostupni i brže ostvarivi. Korisnici će moći lakše da pregledaju sadržaj na većoj i višoj površini prikaza, bez potrebe za kompromisom u pogledu drugih aspekata kao što su visoke performanse.

Matebook D 16 i 16s omogućuvaju besprekorno iskustvo na različitim modernim uređajima, uz simultano upravljanje datotekama i pretragom AI kako bi dodatno omogućili saradnju uređaja i lak prenos datoteka između računara, pametnog telefona i tableta. Na taj način korisnici mogu da budu produktivni i u pokretu zahvaljujući visokoj prenosivosti Huawei MateBook D 16 i 16s, usled njihove lagane težine slične tradicionalnim laptop računarima od 15,6 inča.

 

qrf

 

HUAWEI MatePad Paper: Prvi Huawei E-Ink tablet za impresivno beleženje  i pisanje 

Huawei je lansirao i svoj prvi tablet MatePad Paper sa E-Ink ekranom koji je savršen za sve koji rade u kreativnoj industriji i cene staro dobro iskustvo rada na papiru.

Dizajniran da bude lako prenosiv, Huawei MatePad Paper se ističe tankom formom i malom težinom od približno 360 g, što ga čini idealnim za čitanje na dlanu. Huawei MatePad Paper dolazi opremljen Huawei FullView ekranom od 10,3 inča koji korisnicima nudi izrazito ugodno vizuelno iskustvo čitanja.

MatePad Paper je ujedno i prvi na svetu modul sa E-Ink displejem koji dobija TUV Rheinland Paper Like Display sertifikat. Jedinstvena povezanost ekrana i olovke nudi revolucionarno radno iskustvo, uz realističan osećaj pisanja na papiru. U trenutku kada se vrh olovke nađe na ekranu tableta, pojavljuje se onaj prisni „šuštavi“ zvuk pisanja olovkom po papiru, što korisnicima omogućava da lagodno utonu u pisanje.

 

MatePad Papper

 

HUAWEI FreeBuds  Pro 2: Prvi na svetu Hi-Res Dual Sound Sistem TWS

U kategoriji Audio, Huawei je lansirao uređaj koji će zadovoljiti sve ljubitelje kristalno čistog tona na FreeBuds  Pro 2.

Nove slušalice se ističu izuzetnim kvalitetom zvuka postignutim uz Dual Sound System. Usvajanje dva integrisana čipa digitalno-analognog pretvarača (DAC) i dinamičkog drajvera sa četiri magneta sa naprednom tehnologijom digitalnog ukrštanja frekvencije, omogućavajući uređaju da razlikuje visoke i niske frekvencije, zajedno sa LDAC kodekom visoke rezolucije, HUAWEI FreeBuds  Pro 2 donosi najčistiji kvalitet zvuka.

Opremljen prvim Triple MIC ANC TWS sistemom u industriji, FreeBuds  Pro 2 su u stanju da obezbede 15% više mogućnosti smanjenja buke u poređenju sa prethodnim modelom. U određenim scenarijima može se postići maksimalna dubina smanjenja buke od 47 dB.

Huawei FreeBuds  Pro 2 takođe imaju tri dinamička algoritma za optimizaciju slušanja zvuka koji su u stanju da otkriju promene u jačini zvuka, razlike u strukturi ušnog kanala i promene u statusu nošenja u realnom vremenu. Nove slušalice podržavaju pristup kompanije Huawei besprekornoj veštačkoj inteligenciji zahvaljujući jednostavnom povezivanju sa bilo kojim operativnim sistemom pametnog telefona i odličnoj upotrebljivosti u svim svakodnevnim scenarijima.

Huawei Watch GT 3 Pro u prodaji

Današnji dan značajan je i za one koji traže novi pametni sat, imajući u vidu da je Huawei Watch GT 3 Pro i zvanično u prodaji. Najnoviji Huawei pametni sat, po prvi put dolazi u dve veličine – tzv. muškoj, titanijumskoj od 46 mm i ženskoj, keramičkoj od 43 mm. Oba sata moguće je nabaviti i sa kožnim kaišem, ukoliko preferirate ovaj tip materijala.

Bez obzira koji sat odabrali, Huawei GT 3 Pro nudi više od 100 modova vežbanja, a novitet je režim za ronjenje koji omogućava praćenje vaših sportskih postignuća, koji savršeno funkcioniše i na dubini od 30 metara. Ne morate da brinete za vaš uređaj jer je vodootporan, što garantuju i sertifikati uključujući IP68.

Pratićete i set najznačajnijih zdravstvenih parametara uključujući zasićenost krvi kiseonikom, otkucaje srca, temperature kože, ali i nivoe stresa i kvalitet sna, s obzirom na to da Huawei Watch GT 3 Pro, baš kao i prethodni modeli, donosi pregršt funkcija za praćenje zdravlja.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela