Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Upoznajte najnoviji „WIKO Power U10“ telefon

Idući korak dalje ka stalnom poboljšanju autonomije pametnih telefona, WIKO godinama sarađuje sa SmartViser-om, nezavisnom globalno priznatom laboratorijom za ispitivanje proizvoda, kako bi garantovao autonomiju napajanja i pružio najbolje korisničko iskustvo. U 2020. godini na Smartviser top 10 listi sa rezultatima trajanja baterije, stoje 4 WIKO pametna telefona, a još bolje od toga je što su 3 najbolja pametna telefona po trajanju baterije WIKO: View5 Plus, View5 i View4. WIKO je 2021. godine dodatno poboljšao performanse baterije na novim Power U modelima  sa fokusom na to da vam osigura još dužu autonomiju. Prvi među novim uređajima, Power U10 opremljen je baterijom velikog kapaciteta od 5000mAh pojačanom sa AI Power opcijom. Pratite nas i dalje jer WIKO nastavlja da širi svet mogućnosti dajući vam moć da uradite više!

 

wiko power u10 srbija

 

OGROMNA BATERIJA OD 5000MAH. AI POWER

Pripremite se da uvek budete u pokretu sa ogromnom baterijom od 5000mAh tokom 3.5 dana sa jednim punjenjem. Otišli smo i korak dalje, pa je ugrađen i AI Power za bolju optimizaciju energije. Ova pametna tehnologija uštede energije upravlja ponašanjem i potrošnjom aplikacija, istovremeno produžujući vek baterije.

6.8“ HD+ EKRAN

Uronite u virtualnu realnost na velikom ekranu od 6.8” u HD+ rezoluciji. Njegov diskretan i elegantan V oblik u formatu 20,5:9 maksimizuje widescreen iskustvo. Opremljen sa IPS tehnologijom, sadržaj je jasan i svetao iz bilo kog ugla.

VELIKA MEMORIJA. BRŽE PERFORMANSE

Power U10 lako čuva uspomene pomoću velike memorije od 32GB. Sa dve SIM kartice sačuvajte 4000 slika, 50 epizoda ili 300 muzičkih albuma u HD rezoluciji. Čak i dodatno proširite kapacitet memorije sa opcionom MicroSD karticom od 256GB. A25 octacore 1.8 GHz procesor, pojačan sa 3GB RAM-a osigurava odličnu navigaciju i multitasking bez napora.

MODERAN DIZAJN

Odaberite svoj stil između 3 različite nijanse zadnjeg covera: Karbon plava, Denim plava ili Tirkizna.

13MP CAMERA GO

Snimite fotografije za bilo koju priliku pomoću 13MP Camera Go Edition. Namenski Night Mode način rada, omogućava poboljšane snimke pri slabom osvetljenju. HDR i Face Beauty poboljšavaju kvalitet i izgled vaših slika.

PRAKTIČNO

Pristupite Power U10 sa sigurnošću zahvaljujući opciji Face Unlock. Dual SIM omogućava tako jednostavnu organizaciju privatnog i profesionalnog života. Prilagodite Simple Mode nov interfejs tako da uključuje omiljene aplikacije, glavne kontakte ili podešavanja po želji. Zabava je uvek pri ruci u pokretu sa prisutnim audio priključkom i FM stereo uređajem. Namensko dugme za Google Assistant-a nudi jednostavnu funkciju dodira i zadržavanja za trenutni pristup svetlu. Uživajte u većem kapacitetu memorije, sigurnosti i brzini koristeći Android 11 Go Edition.

DODACI PO MERI

Uronite u virtualnu realnost wideangle prikaza na velikom ekranu koji je u potpunosti zaštićen zahvaljujući prozirnoj zaštiti Easy Folio.

Dvostruka zaštita isporučuje se sa prilagođenim paketom dodatne opreme koji sadrži prozirnu savitljivu futrolu za potpunu, robusnu zaštitu i preciszno izrezano kaljeno staklo.

Nevidljivi štitnik ekrana precizno je oblikovan da odgovara vašem Power U10 za diskretnu zaštitu ekrana, a otporan je na udarce i oštećenja.

Ovaj budžetski model se očekuje na našem tržištu u narednim danima po preporučenoj ceni od 14,990 RSD.

Budite spremni za POWER U10 kao i ostala nova izdanja za ovu godinu.

 

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela