Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Unapredite svoj stil uz novi Xiaomi 12 Lite

Xiaomi je nedavno predstavio Xiaomi 12 Lite za međunarodna tržišta. Pomerajući granice u oblasti dizajna i kamere mobilnog telefona, Xiaomi 12 Lite sadrži inovativne funkcije u okviru svestranog flagship iskustva koje je potrebno mladima.

 

xiaomi 12 lite

 

Lagan, tanak dizajn za moderan stil života

Sa elegantnim dizajnom koji podrazumeva debljinu od samo 7,29 mm i težinu od samo 173 g, Xiaomi 12 Lite je neverovatno udoban za držanje u ruci. Zadnji deo je opremljen mat prelivom boje koji oscilira sa svetlom. Boja se proteže preko ravnih ivica za jednostavnu, ali prefinjenu estetiku. Na zadnjoj strani su tri elegantno postavljene zadnje kamere sa metalnim prstenom koje prenose pojačan osećaj luksuza.

Predstavljajući modernu paletu boja, prefinjen dizajn Xiaomi 12 Lite ističe se u tri zadivljujuće boje – Lite Green, Lite Pink i Black, dajući priliku svima nama da se izrazimo.

Trostruka kamera od 108 MP na studijskom nivou za slikanje naslovne strane

Trostruka kamera Xiaomi 12 Lite modela je na studijskom nivou, uz glavnu kameru od 108 MP koju pokreće veliki HM2 senzor, ultraširokougaonu kameru od 8 MP i makro kameru od 2 MP koja snima slike visoke definicije sa detaljima iz bilo kog ugla. Kada se kombinuje sa fokusom za praćenje očiju i omogućenim snimanjem pokreta, podešavanje kamere daje bolju jasnoću i kvalitet slikama i otvara se potpuno novo carstvo mogućnosti za improvizovane naslovne strane.

Prednja kamera od 32 MP ima GD2 senzor i mogućnosti autofokusa, omogućavajući ultra jasne selfije sa prefinjenom jasnoćom i bojom. Pokrenut Xiaomi-jevim algoritmom koji je kompanija sama razvila i koji koristi procenu dubine i matiranje portreta da bi simulirao realističan bokeh efekat, režim Selfi portreta sa automatskim HDR-om uspeva da pruži laskave rezultate modnih selfija. Upotpunjena Xiaomi Selfie Glow — sistemom sa dve LED diode koje pružaju mekano svetlo, prednja kamera beleži vašu prirodnu lepotu sa izuzetnim detaljima u svim uslovima osvetljenja.

Pored toga, Xiaomi 12 Lite dolazi sa serijom impresivnih funkcija za obradu slika kako biste obogatili vaše objave i video zapise na društvenim medijima, uključujući Magic cutout—profesionalni uređivač koji automatski identifikuje i ističe ljude, mačke i pse za uređivanje slika, režim Vlog sa 19 šablona za kreiranje vlogova u različitim stilovima u trenu, i druge uzbudljive funkcije kao što su AI bioskop jednim klikom i niz kinematografskih filtera koji se lako koriste.

5G performanse na nivou flagship modela sa turbo punjenjem od 67 W

Xiaomi 12 Lite je opremljen Snapdragon 778G čipsetom za pružanje 5G performansi na nivou flagship modela. Procesor je izrađen u 6nm procesu, dok osmojezgarni SoC podržava 5G1 i održava ravnotežu između performansi i potrošnje energije. Višeslojni sistem hlađenja obezbeđuje efikasno rasipanje toplote kako bi pružio glatko sveobuhvatno iskustvo.

Baterija od 4.300 mAh na Xiaomi 12 Lite lako podržava celodnevnu upotrebu, dok turbo punjenje od 67 W napaja do 100% baterije za samo 41 minut kako biste ostali u pokretu.² Što se tiče produženja dugotrajnog zdravlja baterije pametnog telefona , Xiaomi-jev algoritam pametnog punjenja – Xiaomi AdaptiveCharge, uči obrasce punjenja tokom noći kako bi optimizovao punjenje, omogućavajući uređaju da se potpuno napuni neposredno pre nego što se korisnik probudi.

Imerzivno iskustvo gledanja i zvuka za svakodnevnu upotrebu

Xiaomi 12 Lite dolazi sa AMOLED ekranom od 6,55” i poseduje HDR10+ i Dolby Vision tehnologije koje donose prvoklasno iskustvo gledanja. TrueColor ekran, sposoban da prikaže 68 milijardi boja, pruža bogate i precizne boje kada pregledate svoje foto albume ili omiljene modne kataloge.

Takođe je opremljen brzinom osvežavanja ekrana do 120Hz i stopom uzorkovanja dodira od 240Hz za glatko iskustvo. Uz celodnevnu negu očiju, uključujući režim Sunlight 3.0, režim čitanja 3.0 i True Display, Xiaomi 12 Lite pruža udobno iskustvo gledanja i smanjuje naprezanje očiju.

Xiaomi 12 Lite takođe uključuje par stereo zvučnika i Dolby Atmos prostornu audio tehnologiju za impresivno iskustvo slušanja.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela