Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Testirali smo sve inovacije koje nam donose Huawei FreeClip slušalice

Nakon tri godine istraživanja i razvoja, Huawei na tržište bežičnih slušalica donosi nešto potpuno drugačije – u pitanju su nove Huawei FreeClip slušalice. Reč je o slušalicama koje na velika vrata vraćaju Open-ear koncept, a neke od inovacija koje donosi ovaj model jesu C-bridge dizajn, koji je zaslužan za unikatni oblik slušalica i njihovu vrhunsku udobnost, kao i moćna baterija koja obezbeđuje do 36 sati reprodukcije zvuka.

Dizajn koji kombinuje estetiku i udobnost

Karakteristika koja na prvi pogled privlači najviše pažnje kada su u pitanju nove Huawei FreeClip slušalice jeste svakako njihov unikatni oblik i minimalistički dizajn. Huawei FreeClip su slušalice sfernog oblika i ergonomskog dizajna, što ih čini izuzetno laganim i udobnim za nošenje – teške su svega 5,6 grama i savršeno prijanjaju uhu u svim prilikama, čak i tokom intenzivnih treninga. Takođe, dostupne su u dve boje – crnoj i ljubičastoj – što posebno upotpunjuje njihovu futurističku estetiku.

Ipak, ono što svakako najviše impresionira kada je reč o dizajnu Huawei FreeClip jeste C-bridge, koji je zaslužan za savitljivost, ali i udobnost ovih slušalica. Reč je o komponenti čiji sastav čini Ni-Ti memorijska aloja, koja se lako prilagođava svakom tipu uha. 

Uz C-bridge, Huawei FreeClip donose brojna unapređenja Open-ear konceptu dizajna. Slušalice su kreirane tako da obezbeđuju cirkulaciju vazduha, a nema rizika od iritacija uha ili oštećenja sluha budući da Huawei FreeClip ne pritiskaju i ne blokiraju ušni kanal. Karakteristika koja ove slušalice čini posebno praktičnim jeste i to što su slušalice međusobno zamenjive, odnosno poseduju samoprilagodljive audio kanale. Drugim rečima, ne postoji razlika između leve i desne slušalice.

Fenomenalan kvalitet zvuka u svim prilikama

Iako se ističu laganim dizajnom, Huawei FreeClip svejedno donose fenomenalan kvalitet reprodukcije zvuka, jasne vokale i jak bas, zahvaljujući dvostrukom magnetnom drajveru visoke osetljivosti od 10,8 mm. Ono što posebno doprinosi audio iskustvu koje donose Huawei FreeClip slušalice jeste minimalno rasipanje zvuka. Zahvaljujući naprednom sistemu obrnutih zvučnih talasa koji su smešteni u akustičnoj kugli, zvuk se prenosi pravo u slušni kanal, tako da možete neometano uživati u omiljenim plejlistama bez obzira na to gde se nalazite.

Huawei FreeClip su slušalice koje pružaju prirodniji ambijentalni zvuk, tako da u svakom trenutku možete biti svesni dešavanja u svojoj okolini. Sa druge strane, ako vam je potrebno da se osamite i fokusirate tokom važnih telefonskih poziva, Huawei FreeClip slušalice koriste AI tehnologije kako bi efikasno filtrirale glasove iz zvukova koji vas okružuju i minimalizovale buku.

Impresivna baterija, IP54 sertifikat i odlična kompatibilnost

Jedan od glavnih aduta Huawei FreeClip slušalica je i moćna baterija, koja podržava i do 36 reprodukcije zvuka uz potpuno napunjeno kućište. Uz opciju brzog punjenja, samo 10 minuta na punjaču obezbediće tri sata slušanja.

Pored toga što savršeno prijanjaju uz uho i poseduju fenomenalan kapacitet baterije, Huawei FreeClip idealne su za trening i boravak u prirodi i zbog svog IP54 sertifikata, koji garantuje otpornost slušalica na vodu i prašinu. Na taj način možete uživati u svim vrstama treninga, čak i na otvorenom, bez straha da ćete oštetiti slušalice ili da će vam ispasti iz uha.

Kao i ostali Huawei pametni gedžeti, Huawei FreeClip kompatibilne su sa svim telefonima, tabletima, računarima i pametnim satovima, tako da ih jednostavno i praktično možete sinhronizovati sa svojim uređajem bez obzira na to da li koriste iOS, Android ili Windows platforme.

Huawei FreeClip impresioniraju svojim elegantnim dizajnom, izuzetnom udobnošću i vrhunskim kvalitetom zvuka, a moćna baterija i vrhunska kompatibilnost čine ove Huawei FreeClip pravom zvezdom u svetu bežičnih slušalica.

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela