Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » TECNO Spark 20 Pro – Iskustvo koje nadmašuje očekivanja

TECNO, globalni lider u proizvodnji mobilnih uređaja, sa ponosom objavljuje dolazak svog najnovijeg modela – TECNO Spark 20 Pro na tržište Srbije! Sa TECNO Spark 20 Pro, korisnici mogu očekivati ne samo vrhunske performanse i estetiku, već i niz naprednih funkcija koje će podići iskustvo korišćenja pametnog telefona na potpuno novi nivo.

TECNO Spark 20 Pro impresionira svojim elegantnim dizajnom i 6,78’’ ekranom visoke rezolucije sa brzinom osvežavanja od 120 Hz, pružajući besprekoran doživljaj gledanja. Bez obzira da li se radi o igranju omiljenih igara, gledanju filmova ili surfovanju internetom, ovaj uređaj pruža izvanrednu jasnoću i dubinu boja.

Za pokretačku snagu, TECNO Spark 20 Pro se oslanja na moćan MTK G99 ultra brzi procesor uparen sa 21 GB RAM-a, što rezultira brzim i fluidnim korisničkim iskustvom bez zastajanja ili kašnjenja. Sa impresivnom internom memorijom do 256 GB, korisnici imaju dovoljno prostora za čuvanje svojih omiljenih fotografija, video zapisa i aplikacija.

Kada je reč o fotografiji, TECNO Spark 20 Pro postavlja nove standarde. Sa zadnjom kamerom od 108 MP sa četvorostrukim blicom, 32 MP prednjom kamerom sa dvostrukim blicom i makro kamerom od 2 MP, ovaj telefon omogućava korisnicima da uhvate svaki detalj sa kristalnom jasnoćom. Bilo da se radi o pejzažima, portretima ili makro fotografijama, TECNO Spark 20 Pro daje izvanredne rezultate svaki put.

Uživajte u pravom stereo zvuku u pokretu s jačinom većom za 200%, uz DTS tehnologiju za dubok bas. Inteligentna tehnologija prilagođava kanale prema orijentaciji uređaja, omogućavajući slobodno kretanje uz uživate u vrhunskom zvuku. Prebacivanje između režima rada u ruci i režima bez upotrebe ruku je jednostavno, sa Volume Plus algoritmom za 400% jasnije pozive čak i u bučnim okruženjima.

Ali to nije sve! TECNO Spark 20 Pro dolazi sa ogromnom baterijom od 5000 mAh, koja omogućava korisnicima da ostanu povezani tokom celog dana sa samo jednim punjenjem. Zahvaljujući podršci za brzo punjenje od 18W, ponovno punjenje uređaja postaje brzo i jednostavno, omogućavajući da se brzo vratite svojim aktivnostima bez gubitka dragocenog vremena.

Dolazi u više kombinacija boja – Moonlit Black, Frosty Ivory, Sunset Blush i Magic Skin 2.0 Greena možete ga kupiti po preporučenoj ceni od 27.999 RSD u većini prodajnih lanaca tehnike u našoj zemlji.

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela