Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Svetsko prvenstvo u Brazilu uz 4K Sony tehnologiju

Kompanija Sony i Svetska fudbalska asocijacija FIFA objavile su da će na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u fudbalu sarađivati na polju 4K tehnologije, što uključuje i 4K ultra HD produkciju oficijalnog 2014 FIFA World Cup™ filma, kao i 4K produkciju tri utakmice. Ovaj svetski šamponat održava se u fudbalskoj meki,  Brazilu, od 12. juna do 13. jula.

 

sony bravia brazil

 

Kompanija Sony i FIFA  zajedno će producirati 4K oficijalni film Svetskog kupa, koji će sadržati selekciju uzbudljivih mečeva, kao i finalnu utakmicu prvenstva. Nakon završetka Svetskog kupa, FIFA će ovaj zvanični film distribuirati online, preko servisa za distribuciju 4K sadržaja. Uz profesionalnu 4K Sony opremu i 4K live produkciju Svetske fudbalske asociijacije, uživaćete u  mečevima vrhunskog fudbala 28.  juna, 4. jula, kao i u finalnoj utakmici, koja će se održati 13. jula na legendarnoj Marakani u Rio de Žaneiru. Za snimanje zvaničnog filma Svetskog kupa biće korišćeni proizvodi i rešenja kompanije Sony, što će značiti upotrebu CineAlta™ 4K live kamere PMW-F55, 4K multi-port AV skladišne jedinice PWS-4400, 4K LCD monitora PVM-X300 i 4K multi-formatnog prekidača MVS-7000X.

Zajedničkim snagama, kompanija Sony i FIFA na najbolji mogući način će iskoristiti tehnološke ekspertize akumulirane kroz obuhvatna 4K probna snimanja, kako bi zabeležile svaki nezaboravni

momenat, brzinu, moć i uzbudljivost prvoklasnih fudbalskih akcija tokom Svetskog kupa. Napredna 4K tehnologija će omogućiti beleženje dinamike golova, suptilnosti facijalnih ekspresija igrača i strast navijača sa jedinstvenim živopisnošću, tako da će doneti atmosferu brazilskog stadiona u vaša četiri zida.

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela