Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Spotify dolazi u Srbiju

Spotify, najpopularnija usluga pretplate na audio streaming u celom svetu, biće dostupna u Srbiji od 14. jula. Spotify zajednica širom sveta broji više od 286 miliona članova, uključujući 130 miliona premium pretplatnika. Spotify će u Srbiji ponuditi najbolje iskustvo slušanja domaće i strane muzike – više od 50 miliona numera i milion podcast-a. Usluga Spotify dostupna je besplatno, a uz pretplatu  na Spotify Premium dobićete verziju bez prekida.

Osim tržišta Srbije, danas je Spotify lansiran na 12 novih tržišta uključujući Moldaviju, Kazahstan, Belorusiju, Rusiju, Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Hrvatsku, Kosovo, Crnu Goru, Ukrajinu i Severnu Makedoniju.

 

Spotify_LIFESTYLE_09 i

 

Korisnici mogu da se pretplate na Spotify Premium za vrhunski doživljaj, po ceni od 4,99 EUR mesečno. Premium Family paket dostupan je za 7,99 EUR mesečno. On uključuje 6 članova porodice koji žive pod jednim krovom. Novi Spotify Premium DUO (6,49 EUR mesečno) je paket za dvoje ljudi, idealan za parove i uključuje Duo Mix, automatski ažuriranu listu pesama koja kombinuje muziku koju vi i vaš partner slušate zajedno – tako da bi kućne prepirke oko toga ko će biti DJ mogle da se svedu na minimum.

„Današnje lansiranje platforme otvara vrata za skoro 250 miliona fanova da započnu otkrivanje nove muzike iz celog sveta na Spotify-u, ali i za umetnike u regionu da se povežu sa fanovima iz celog sveta“, rekla je Federika Tremolada, generalna direktorka Sportify-a za jugoistočnu Evropu. Takođe je dodala: „Pokretanje na novih 13 tržišta važan je trenutak na putu Spotify-a, posebno jer sada uključujemo fanove i umetnike na velikim i rastućim muzičkim tržištima poput Srbije, gde je striming široko prihvaćen i gde vidimo veliku priliku za Spotify.

Sve omiljene funkcije Spotify-a

Spotify dolazi u Srbiju sa nenadmašnom kombinacijom funkcija koje su je učinile najpopularnijom muzičkom aplikacijom na svetu, uključujući više od 50 miliona pesama, milion podcast-a i više od 4 milijarde plejlista koje nude najbolju somaću i internacionalnu muziku, personalizovanu pretragu i najbolje preporuke, svakodnevno otkrivanje nove muzike i slobodu reprodukcije na širokom spektru uređaja i sinhronizacije aplikacija sa Instagram-om, Facebook-om, Samsung-om, Android TV-om, Google Maps-om i mnogim drugim.

Usmeren na Srbiju

Spotify je redizajnirao muzičko iskustvo za Srbiju sa svežim setom ekskluzivnih karakteristika:

  • Spotify je besplatan za sve: Izgradite iskustvo koje dodaje vrednost bogatoj srpskoj muzičkoj industriji i doživljaj slušanja muzike podignite na viši nivo, potpuno besplatno.
  • Lokalizovane muzičke preporuke i funkcije otkrivanja: Spotify-ev mehanizam za preporuku muzike sada može biti podešen u Srbiji tako da lokalni korisnici mogu uživati u personalizovanim funkcijama otkrivanja, uključujući Daily Mix (do šest pojedinačnih plejlista koje kombinuju vaše omiljene numere sa novim pesmama za koje mislimo da će vam se svideti ), Release Radar (personalizovani spisak pesama nove muzike zasnovane na izvođačima koje najviše pratite i slušate, a koji se ažuriraju svakog petka) i Discover weekly (lista zasnovana na vašim jedinstvenim navikama slušanja).
  • Podcast-i: Putem Spotify-ja korisnici mogu da strimuju ili preuzimaju epizode ​​podkasta na Androidu i iOS sistemu, desktopu, preko konzola za igrice, u automobilu, na televizoru, uz pomoć pametnih zvučnika i slično.
  • Spotify for Artists: Platforma nudi alate koji pomažu umetnicima da prate real-time statistiku za nova izdanja, upoznaju svoju publiku, pokreću posao i povezuju se sa zajednicom.
  • Spotify for Podcasters: zato što se ljudi prijavljuju i slušaju svaki dan, Spotify daje snažan uvid u to ko su slušaoci, koje episode strimuju najviše, pa čak i koju muziku vole – uvid koji će pomoći kreativcima da planiraju buduće episode ili dobiju sponzore.
  • Aktiviranje funkcije Instagram muzike: Sada će korisnici iz Srbije na Instagramu moći da aktiviraju dugo očekivanu funkciju za muzičke story-e Instagramu, koja omogućava deljenje izvođača, albuma i plejlista u njihovim Instagram Story-ima.

Lansiranje platforme Spotify u Srbiji, zajedno sa ulaskom na 12 tržišta, donosi ukupan broj tržišta Spotify na 92.

Da biste uživali u muzici onako kako želite, preuzmite aplikaciju Spotify već danas preko Android ili iOS app store-a ili posetite http://www.spotify.com/rs.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela