Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Samsung obeležava novu eru inovacija na virtuelnom događaju “Life Unstoppable”

Kompanija Samsung Electronics Co. Ltd. danas je najavila najnovija dostignuća na polju mobilnih telefona, nosivih uređaja, TV, audio i kućnih aparata na virtuelnom događaju ‘Life Unstoppable’, sa ciljem da predstavi kako će linija proizvoda za 2020. godinu poboljšati životni stil korisnika.

 

Virtuelni događaj “Life Unstoppable” označava novu epohu inovacija i jedan je od načina na koji Samsung pomera granice kada su u pitanju mogućnosti tehnologije. Pionirski i interaktivni virtuelni svet oživeo je Samsung inovacije usmerene na čoveka u novom gejmifikovanom iskustvu.

 

Ove godine, odnosi korisnika sa tehnologijom su postali još intenzivniji, zbog potrebe da ostanu povezani sa svetom. Samsung tehnologije i proizvodi nude sveobuhvatno rešenje, spajajući sve elemente življenja, posla i zabave.

 

Bežični punjač Trio

 

Samsung je danas prikazao najnovije, revolucionarne proizvode:

  • The Premiere – pametni projektor koji podiže kućnu zabavu na viši nivo
  • Odyssey G5 – monitor, kojim Samsung nastavlja da bude pionir na polju gejming iskustva
  • potpuno nove članove proširene Galaxy porodice Tab A7, Galaxy Fit2, A42 5G i Galaxy Z Fold2
  • Trio bežično postolje za punjenje, koje pomaže korisnicima da idu u korak sa zahtevnim životnim stilom
  • RB7300T Classic frižider sa SpaceMax™ tehnologijom i prilagodljivim Bespoke frižiderima, koji će biti premijerno predstavljeni na evropskom tržištu
  • WW9800T mašina za pranje i DV8000T mašina za sušenje veša, sa rešenjima za pametno učenje i mogućnostima za povezivanje.

 

“Ove godine odnos čoveka i tehnologije je izmenjen na način koji niko nije mogao da očekuje”, rekao je Benjamin Braun, direktor marketinga Samsunga za Evropu. “U kompaniji Samsung, ne samo da prihvatamo ove promene, nego se trudimo i da budemo korak ispred i uvodimo inovacije koje će ispunjavati buduće potrebe korisnika. Neumoljivi smo u misiji da stvorimo autentičnu, revolucionarnu tehnologiju i ne postoji bolji način da najavimo liniju proizvoda za 2020. godinu, nego uz pomoć virtuelnih iskustava.”

 

Nove dimenzije zabave unutra i napolju

 

Korisnici danas u svojim kućama i uz TV provode sve više vremena, pa potreba za što boljim iskustvom koje televizija donosi nikada nije bila veća. Samsung je stoga predstavio novi pametni projektor, Premiere koji pruža iskustvo velikog platna u udobnosti doma. Modeli dolaze u formatima od 120 i 130 inča koji štede prostor u kući i mogu se koristiti bilo gde – potreban je samo zid. Jednostavnog minimalističkog dizajna koji se uklapa u svaki životni prostor, Premiere se odlikuje snažnim ugrađenim vuferima, Acoustic Beam surround zvukom i najnaprednijim trostrukim laserima sa 4K kvalitetom slike. Premiere LSP9T je prvi projektor na svetu sa HDR10+ sertifikatom, tako da pruža revolucionarnu boju i konstrast koji dodaje dubinu za preciznije detalje slike kako u svetlijim, tako i u tamnijm scenama. Ove godine, biće dostupan na tržištima Nemačke, Velike Britanije, Francuske, Švajcarske, Austrije, Holandije, Belgije, Italije, Španije i nordijskih zemalja.

 

Kompanija je predstavila i proizvode i rešenja koja izmeštaju zabavu iz zatvorenog na otvorene prostore. The Terrace je prvi ekran napravljen za gledanje napolju, koji uz Terrace Soundbar zvučnik ima IP55 stepen zaštite, pa su oba uređaja zaštićena od spoljašnjih uticaja kao što su kiša, vlaga, prašina i insekti. Terrace Soundbar zvučnik poseduje Adaptive Sound, koji analizira sadržaj koji korisnici gledaju kako bi isporučio odgovarajući kvalitet zvuka. The Terrace poseduje i antirefleks tehnologiju za eliminisanje odsjaja uz prosečno 2.000 nit jedinica za luminaciju ekrana i QLED 4K kvalitet slike koji se ponaša savršeno u svakom okruženju. The Terrace će se prvo pojaviti u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji, Španiji, Velikoj Britaniji i Švajcarskoj, u veličinama od 55, 65, i 75 inča.

 

Portfolio televizora kompanije Samsung nudi mnoštvo različitih modela, uključujući i The Sero, prvi TV u svetu koji je prilagođen mobilnim telefonima. Optimizovan da prikazuje sadržaj na velikom ekranu uz jedan dodir mobilnog telefona, The Sero momentalno preslikava ekran telefona u QLED kvalitetu slike.

 

 

Impresivno gejming iskustvo

 

Industrija igara nastavlja da se razvija i predstavlja mnogo više od pucačine iz prvog lica ili role-play avanture – igre su postale mesto za povezivanje sa drugima i razmenu novih iskustava.

 

Samsung pruža najbolje moguće igračko iskustvo, kada je korisnik u pokretu, kroz Galaxy portfolio i uređaje poput novog Note20, ili kada je kod kuće, uz QLED TV uređaje i Odyssey monitore. Novi flegšip Odyssey monitori, G9 i G7, mogu se pohvaliti prvim zakrivljenim ekranom od 1,000 milimetara, odzivom od 1 ms i brzinom osvežavanja od 240Hz, postavljajući korisnike u sam centar igre. HDR10+ QLED ekran oživljava scenografiju igara kvalitetom najpribližnijem stvarnom životu uz optimalno osvetljenje i kontrast. Potpuno novi Odyssey G5, koji je sada dostupan za kupovinu u određenim zemljama, pridružio se postojećim flegšip modelima. G5 sadrži sve tehnologije koje se mogu očekivati od Samsung gejming monitora uz dodatak Flicker-Free tehnologije, koja smanjuje zamor očiju, kako bi igrači mogli da duže održe vrhunski nivo igranja.

 

Pametna tehnologija zasnovana na povezivanju uređaja

 

Povezana iskustva nalaze se u samom srcu Samsunga, a proizvodi iz bežičnog Galaxy ekosistema savršeno se kombinuju, kako bi pomogli korisnicima da maksimalno iskoriste svaki trenutak. Uz korisnike koji žive, rade i zabavljaju se u istom prostoru, potreba za kompaktnim zabavnim uređajima nije nikada bila važnija. Najnoviji dodatak Samsung porodici tableta, Galaxy Tab A7 nudi najbolje rešenje, dok njegov 10.4 inčni ekran smešten u simetričnu masku sa vrhunskim metalnim završnim slojem pruža elegantan i uravnotežen dizajn. Uz odnos ekrana i kućišta od 80:20 odsto, Quad Dolby Atmos zvučnike i dugotrajnu bateriju, Tab A7 predstavlja vrhunsko iskustvo zabave u pokretu. Sa potpuno novom Samsung Kids aplikacijom koja sadrži razne obrazovne i zabavne sadržaje, pogodan je i za decu.

 

Ove godine se prodaja nosivih uređaja udvostručila[1], jer su korisnici tražili način da održe zdrav životni stil. Da bi odgovorio na povećanu potražnju, Samsung je najavio novi nosivi uređaj, Galaxy Fit2, koji će biti idealan fitnes partner, uz tanak i lagan dizajn, dugotrajnu bateriju i napredne funkcije praćenja. Ovaj uređaj automatski detektuje i prati do pet različitih aktivnosti pružajući uvid u fitnes podatke, kao što su kalorije koje je korisnik sagoreo, puls, udaljenost i još mnogo toga. Takođe nadgleda i obrasce spavanja, pružajući dnevnu analizu i rezultate. Reljefni dizajn narukvice će smanjiti znojenje, dok 3D stakleni displej dolazi sa više od 70 različitih tema, koje se mogu menjati, kako bi korisnici pronašli onu koja najbolje odgovara njihovom stilu. Uz sve ovo, može da se koristi do 15 ili 21 dana bez potrebe za dopunjavanjem[2], u zavisnosti od podešavanja i upotrebe, tako da se korisnici mogu usredsrediti na svoje fitnes ciljeve bez potrebe za brigom da će se uređaj isprazniti.

 

Galaxy 5G je transformisao iskustvo povezivanja ogromnim portfolijom 5G uređaja. Samsung je objavio da će se novi 5G telefon Galaxy A42 5G pridružiti Galaxy A liniji proizvoda kasnije ove godine. Sa funkcijama koje korisnici mogu očekivati od A serije, uključujući jedinstven dizajn i novi raspored četvorostrukih kamera, A42 5G dolazi sa 6.6 inčnim Super AMOLED ekranom. Uz to, ovaj model nudi mogućnosti za trenutno povezivanje kroz super brzo preuzimanje i striming.

 

Prošle godine, Samsung je uzdrmao industriju revolucionarnim savitljivim pametnim telefonom, a nastavlja da bude pionir na ovom polju modelom Galaxy Z Fold2. Ova inovacija u tehnologiji savitljivih telefona, koja je sada dostupna za poručivanje u pretprodaji, nadovezuje sa na Samsung nasleđe kombinujući zapanjujući dizajn i revolucionarno poboljšani hardver. Dolazi u dve boje – mistično crnoj i mistično bronzanoj – i zahvaljujući nenadmašnoj tehnologiji šarki, bez napora se od 6.2 inčnog prednjeg ekrana, mereno od ivice do ivice, može raširiti do dvostrukog 7.6 inčnog imerzivnog glavnog ekrana.

 

Uz tehnologiju koja je sada snažnija nego ikada, Samsung prepoznaje i potrebu za novim stanicama za punjenje koje mogu napajati više uređaja istovremeno. Bežični punjač Trio je potpuno novo rešenje dizajnirano za punjenje više kompatibilnih uređaja odjednom.

 

Kućni uređaji koji pomažu korisnicima da prilagode životni stil i prihvate održivi način života

 

Samsung proširuje svoju ponudu prilagodljivih kućnih uređaja Bespoke frižiderima, koji će u Evropi biti premijerno predstavljeni u oktobru. Ovaj modularni frižider može biti prilagođen na raznovrsne načine, uz pomoć boja i materijala jednostavnih za upotrebu. Osim toga, i mogućnosti za konfiguraciju su neograničene, jer Bespoke korisnicima nudi kompletnu fleksibilnost da kreiraju personalizovano iskustvo.

 

Najnoviji trendovi pokazuju da korisnici ređe posećuju supermarkete, ali da kada ih posete kupuju više, pa je Samsung prepoznao potrebu za frižiderima koji maksimizuju kupovinu i hranu čine svežom duže. RB7300T Classic frižider nudi revolucionarni kapacitet skladištenja, zahvaljujući jedinstvenoj Samsung SpaceMax™ tehnologiji koja omogućava skladišni prostor do 385 litara i tri različite opcije za visinu, tako da korisnici mogu u kupovinu sa dužim listama. Energetske performanse takođe pomažu korisnicima da uspostave održivi životni stil. Optimizovan za uštedu, Digital Inverter kompresor automatski podešava svoju brzinu u zavisnosti od toga šta se nalazi u frižideru, koristeći do 50 odsto manje električne energije.

 

Samsung je predstavio i novu eru pametnih, energetski efikasnih WW9800T mašina za pranje veša i DV8000T mašina za sušenje veša. Mašina za pranje veša na bazi veštačke inteligencije dolazi sa intuitivnom AI kontrolnom pločom koja automatski pamti željene postavke i najčešće korišćene cikluse. Samsung EcoBubble™ tehnologija takođe maksimizira efikasnost deterdženta mešajući ga sa vazduhom i vodom kako bi ga pretvorila u nežne mehuriće. Zahvaljujući kultnoj QuickDrive™ tehnologiji, najnovija linija veš mašina skraćuje vreme pranja do 50 odsto, uz smanjenu potrošnju energije za do 20 odsto.

 

Kada su uparene, mašina za pranje i mašina za sušenje veša na bazi veštačke inteligencije korisnicima pružaju kompletno personalizovano iskustvo pranja. One komuniciraju kroz Auto Cycle Link kako bi automatski podesile odgovarajuće parametre za sušenje veša koji je upravo opran. Nova mašina za sušenje takođe poseduje toplotnu pumpu A+++ energetskog razreda.

 

Za više informacija o novoj liniji proizvoda za 2020. godinu, posetite sajt www.samsung.com

[1] Tehnologija nosivih fitness uređaja: Ključni trendovi i statistike za 2020, Codete, Jun 2020.

[2] Na osnovu prosečnog trajanja baterije u tipičnim uslovima upotrebe. Prosečne očekivane performanse na osnovu tipične upotrebe. Stvarno tranje baterije zavisi od faktora kao što su učestalost upotrebe, i šablona upotrebe aplikacije. Rezultati se mogu razlikovati.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela