Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Samsung Gear VR dostupan u Srbiji

Uređaj za virtuelnu realnost „Samsung Gear VR“ konačno je dostupan i na srpskom tržištu. Poslednja verzija uređaja kompatibilna je sa pametnim telefonima Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 i Galaxy S6 edge, uz pomoć čijih Super AMOLED ekrana je moguć bogat prikaz multimedijalnog sadržaja za izuzetno realistično iskustvo virtuelne stvarnosti.

 

Samsung Gear VR_02

 

„Pomoću nove generacije Samsung Gear VR, korisnici će doživeti neverovatno iskustvo. Bilo da igraju igre u virtuelnoj stvarnosti s prijateljima, dele video zapise sa uglom gledanja od 360 stepeni ili putuju svetom uz pomoć fotografija i video zapisa, uživaće u korišćenju ovog inovativnog uređaja“, izjavio je Saša Oravec, direktor telekomunikacija u kompaniji Samsung Electronics za Adriatic Region. „Virtuelna stvarnost je sledeći veliki korak u razvoju računarskih platformi, a naš Gear VR revolucionaran je proizvod koji će tu tehnologiju približiti svima“.

 

Samsung Gear VR je u odnosu na prethodnika lakši za 22 odsto, ima ugrađenu penastu podlogu što čini njegovo nošenje još udobnijim. Gear VR ima i poboljšan upravljački mehanizam pa će korisnici njime lakše upravljati dok uživaju u velikom izboru filmova, igara i drugog multimedijalnog sadržaja.

 

Samsung je predstavio i prvi internet pretraživač za uređaje za virtuelnu stvarnost. Samsung Internet za Gear VR omogućava pregled internet stranica, gledanje pod uglom od 360 stepeni i 3D video-zapisa, kao i mogućnost upisivanja adresa web-stranica pomoću virtuelne tastature ili glasovnih komandi. Novi Samsung Gear VR dostupan je kod Samsung maloprodajnih partnera Positive line, Gigatron i Tehnomanija, u specijalizovanim Samsung Brand radnjama, kao i u ponudi Vip mobile operatora, po ceni od 14.490 dinara.

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela