Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Samsung Gear S3 dostupan na svetskim tržištima

Samsung je objavio zvaničan izlazak na tržište upečatljivog i inovativnog Samsung Gear S3 pametnog sata. Gear S3 će prvo biti dostupan u Južnoj Koreji, a počev od 18. novembra i na tržištima širom sveta, uključujući Australiju, Dubai, Francusku, Nemačku, Singapur, Veliku Britaniju i Sjedinjene Američke Države. Ovaj sat spaja vanvremenski dizajn sa najnovijom tehnologijom mobilnih uređaja i biće dostupan u dve varijante – izdržljivi Gear S3 Frontier i moderni, elegantni Gear S3 Classic.

 

frontier-1

 

“Za ovaj značajan dodatak našem portfoliju pametnih satova, potražili smo inspiraciju kod proizvođača klasičnih ručnih satova kako bismo korisnicima ponudili vrhunski proizvod,” izjavila je Jungi Li, izvršna potpredsednica Odeljenja za globalni marketing i nosive uređaje Divizije mobilnih komunikacija u kompaniji Samsung. “Inteligentni Gear S3 svedoči o našoj posvećenosti kategoriji nosivih uređaja, kao i tome da obezbedimo pametni sat koji ne liči ni na jedan drugi dostupan na tržištu.”

 

I Gear S3 Frontier i Gear S3 Classic crpe inspiraciju od tradicionalnih proizvođača satova, nudeći unapređeni dizajn koji obuhvata Samsungov karakteristični elegantni kružni okvir kao i precizno izrađene detalje na ciferblatu. Korisnici mogu da prilagode izgled ciferblata svojim željama i da zamene narukvicu širine 22 mm kako bi prilagodili sat svom ličnom stilu. On podržava i funkciju “Always On Watch”, tako da sat stalno pokazuje vreme, umesto da se ekran automatski zatamni i ostane crn.

 

Donoseći najnovije pomake u mobilnoj tehnologiji, Gear S3 je otporan na vodu i prašinu u skladu sa standardom IP68, a nudi trajnost ekvivalentnu klasi vojnih proizvoda. Opremljen ugrađenim GPS-om, kao i aplikacijama S Health za praćenje zdravlja, aplikacijama kao što su merač nadmorske visine, vazdušnog pritiska i brzinometar. Na ovaj način korisnici mogu da prate svoje svakodnevne fizičke aktivnosti i parametre okruženja, od nadmorske visine i atmosferskog pritiska do naglih promena vremena, pređene razdaljine i brzine. Uz to, dugotrajna baterija može da traje i do 4 dana samo sa jednim punjenjem.

 

Gear S3 podržava Samsung Pay i prvi je nosivi uređaj koji omogućava MST plaćanje, što znači da korisnici mogu da jednim pokretom ručnog zgloba bezbedno izvrše mobilno plaćanje U trenutku izlaska na tržište, Samsung Pay funkcija na Gear S3 biće dostupna u SAD, Australiji i Singapuru.

 

Samsung će istovremeno sa satom pustiti na tržište i promociju rezervnih narukvica za sat širom sveta.

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela