Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Samsung Galaxy S7 i S7 Edge dostupni u Srbiji

Odmah nakon svetske premijerena sajmu MWC 2016 u Barseloni, Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Edge, zvanično su predstavljeni i na srpskom tržištu. Prodaja ovih najnovijih uređaja iz Galaxy porodice počinje danas, 11. marta , a preporučena cena je 88,999 dinara za Galaxy S7 i 99,999 dinara za Galaxy S7 edge.

 

Predstavljanje u Srbiji 1

Najnoviji modeli telefona postavljaju najviše standarde u mobilnoj industriji zahvaljujući prefinjenom dizajnu, unapređenoj kameri, naprednim softverskim mogućnostima i jednostavnoj povezivosti sa galaksijom proizvoda, usluga i iskustava.

 

Dijagonala ekrana od 5,1-inča kod Galaxy S7, odnosno 5,5-inča kod Galaxy S7 edge predstavlja savršen spoj metala i stakla u elegantnom i zaobljenom dizajnu krojenom prema ruci korisnika. Od rukovanja jednom do korišćenja telefona bez potrebe dodirivanja ekrana uz „Always On“ funkciju, Samsung Galaxy S7 i S7 Edge obezbeđuju jednostavno iskustvo korišćenja.

 

Dual Pixel kamera omogućava slikanje svetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvetljenja, a zahvaljujući tom tehnološkom iskoraku kamera nudi brže fotografisanje i preciznije automatsko fokusiranje. Dodatnu novinu predstavlja novi način rada pod nazivom Motion Panorama koji donosi pokret uobičajenim panoramskim fotografijama, dajući korisnicima intenzivnije iskustvo fotografisanja. Samsungov novi Edge UX meni, dostupan na Galaxy S7 edge, dodatno je unapređen zahvaljujući prečicama za omiljene aplikacije i funkcije kao što su pristup elektronskoj pošti, selfie ili panoramskom načinu rada kao i mnoštvu drugih funkcija.

 

Ljubitelji igara imaće još bolje iskustvo igranja uz snažan procesor, bogatu grafiku i proširen kapacitet baterije koja omogućava više snage za zabavu i uređaj koji se ne zagreva. Funkcija „Game Launcher“ omogućava upravljanje potrošnjom baterije i privremeno isključivanje notifikacija tokom igre.

www.samsung.rs

 

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela