Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Sajam IFA 2020: HONOR predstavio svoje najnovije uređaje

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je danas na IFA tehnološkoj konferenciji liniju uređaja pametnog življenja sa proširenim funkcijama i unapređenim karakteristikama. Pod sloganom “Proširi svoj pametni život”, HONOR želi da osnaži mlade ljude i unapredi njihov pristup fitnesu, kreativnosti, produktivnosti i svakodnevnoj zabavi, predstavljajući  “Urbano istraživanje” za HONOR Watch GS Pro, “Moderan fitnes” za HONOR Watch ES i “Kreativnu produktivnost” za HONOR MagicBook Pro. Povrh svega, HONOR je najavio i poboljšane procesore za HONOR MagicBook 14 & 15, HONOR Pad 6 i tri HONOR Choice uređaja za osnaživanje svoje 1+8+N IoT strategije.

 

honor ifa 2020

 

HONOR Watch GS Pro: Robusni Outdoor pametni sat stvoren za avanturiste

HONOR sat GS Pro robusni je pametni sat koji omogućuje urbanim avanturistima da poboljšaju fizičke performanse i još uspešnije istražuju svet prirode. Opremljen moćnom baterijom sa autonomijom od čak  25 dana, ovaj pametni sat je jedan od najizdržljivijih proizvoda ove vrste trenutno na tržištu nosivih uređaja. Izrađen je da izdrži izazovna okruženja, dosežući čak do 14. podeoka skale na vojnom MIL-STD-810G testu izdržljivosti. Podržan visokopreciznim dvostrukim satelitskim sistemom, HONOR Watch GS Pro je opremljen funkcijama za vraćanje na početnu tačku i upozorenje za silazak sa rute, koje pomažu korisniku da istražuje bez briga. Pored toga, HONOR Watch GS Pro pametni sat podržava praćenje više od 100 fitnes aktivnosti, uključujući i planinarenje, šetanje, skijanje, trčanje u zatvorenom i na otvorenom, kao i slobodan trening. Sat takođe poseduje intuitivne zdravstvene funkcije kako bi pratio fizičko stanje i formu korisnika.

HONOR ES pametni sat: Vaš personalni virtuelni trener za poneti

HONOR ES pametni sat namenjen je fitnes entuzijastima koji od svojih nosivih uređaja zahtevaju da istovremeno prate poslednje modne trendove ali i njihov zdrav način življenja.  Sa trendi AMOLED displejem od 1.64 inča, 95 programa za vežbanje i čak 12 vođenih programa vežbi, poput sagorevanja masti i treninga za trbušne mišiće, širokog dijapazona moćnih funkcija za praćenje aktivnosti i zdravlja, HONOR ES pametni sat pomaže korisnicima da usklade svoje fizičko i mentalno zdravlje, noseći trendi uređaj koji je cenovno pristupačan.

HONOR MagicBook Pro: Oslobodite svoju kreativnost

HONOR MagicBook Pro, koji koristi Microsoft Windows 10 operativni sistem, savršen je za kreativne profesionalce koji žele da unaprede svoju produktivnost i pojačaju kreativnost. Zahvaljujući vrhunskom AMD Ryzen 5 4600H procesoru sa 6 jezgara i 12 tredova i integrisanom  Radeon™ grafičkom karticom, HONOR MagicBook Pro pruža visoke performanse čak i za najkompleksnije zadatke. Sa ultra brzim 512GB PCIe NVMe SSD skladištem i 16GB DDR4 dvokanalnog RAM-a, HONOR MagicBook Pro garantuje izvanrednu brzinu prilikom prebacivanja podataka. No, to nije sve. Impozantni FullView ekran od 16.1 inča pokriva 100% sRGB spektra boja, pružajući potpuno novu perspektivu doživljaja filmova, serija, pretraživanja interneta, ali je istovremeno spreman da zadovolji i zahteve profesionalaca čiji posao zahteva precizan prikaz boja i konzistentnu svetlinu ekrana.  Malih dimenzija sa 369 mm x 234 mm x 16.9 mm i kompantnog i laganog dizajna, HONOR MagicBook Pro savršen je za današnje fleksibilne poslovne zahteve, istovremeno omogućujući pun doživljaj igara i filmova u pokretu.

HONOR je takođe najavio i saradnju sa RED Bull-om kao Oficijelni partner za mobilne servise i PC na Red Bull Basement 2020 događaju. HONOR MagicBook Pro stremi da pomogne studentima u inovacijama  na fakultetima danas, kako bi jednog dana mogli da pomeraju svet.

Dizajniran za svakodnevne zadatke, rad i zabavu, HONOR MagicBook 14 i 15 unapređuje iskustvo sa osveženim AMD Ryzen 5 4500U procesorom. Uzevši u obzir minimalistički dizajn i FullView displej, koji je upakovan u lagano telo, ovaj laptop ne opterećuje, ne zauzima previše prostora, a neizostavan je pratilac u vašoj svakodnevnici. Novi članovi HONOR MagicBook serije oslikavaju neumornu posvećenost brenda  ideji da ponudi najviši kvalitet koji inspiriše korisnike širom sveta.

HONOR je takođe predstavio i HONOR pad 6 i tri HONOR Choice proizvoda, uključujući i perkusioni masažni pištolj EVO, soničnu električnu četkicu za zube P1001 i antibakterijski bežični usisivač, sve sa ciljem da mladima širom sveta pruži sveobuhvatne proizvode za pametno življenje.

Opremljen sa 10.1” Full HD displejem i simetričnim 1620 dualnim zvučnicima visoke glasnoće , HONOR Pad 6 obećava nezaboravno audio-vizuelno iskustvo. Težak samo 460 gr,  laganog tela debljine 7.55mm i osnažen neverovatnim  Wi-Fi and LTE opcijama, HONOR Pad 6 je sjajan svakodnevni saputnik bilo da putujete, radite ili se opuštate kod kuće.

HONOR-ovi novi proizvodi osvojili su 2020 IFA nagradu za tehničke inovacije (IFA-PTIA). Zajednički predstavljen od strane IDG and GIC, sa podrškom IFA, IFA-PTIA nagrada ovim sjajnim uređajima potvrđuje činjenicu da je HONOR pionir u razvoju industrije potrošačke elektronike. HONOR GS Pro pametni sat  i HONOR MagicBook Pro odneli su zlato u kategoriji Outdoor Innovation Wearable kao i zlato u kategoriji High-performance Innovative Laptop.

„HONOR insistira na proizvodima koji su van konkurencije i koji korisnicima pružaju visoku vrednost. Srećni smo što su povratne reakcije na njih u najmanju ruku sjajne. HONOR Router 3 je preporučen je od strane Tech Advisor-a kao jedan od najisplativijih rutera, dok su HONOR laptopovi i nosivi uređaji zabeležili rast od 287.9% i 235% godišnje po broju isporučenih primeraka u prvoj polovini 2020. godine. Budući da su se mladi ljudi širom sveta prilagodili novom načinu življenja, zabave i rada, HONOR je posvećen stvaranju inovativne tehnologije i inspirativnih proizvoda koji će ih osnažiti, podržati i proširiti njihovo pametno življenje – rekao je Džordž Žao, predsednik HONOR Globala

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela