Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » realme jedini brend pametnih telefona koji je nastavio ekspanziju na evropskom tržištu

realme, najbrže rastući brend pametnih telefona, u drugom kvartalu ove godine uspeo je da se izbori sa pritiscima tržišta. Prema najnovijem istraživanju Counterpoint-a realme je jedini brend pametnih telefona u top 5 brendova, koji je u drugom kvartalu 2022. zabeležio godišnji rast isporuke sa povećanjem od 21%, te je zadržao titulu najbrže rastućeg brenda pametnih telefona u Evropi.

 

Najbrze rastuci brend u Evropi

 

Pored toga, globalni izveštaj kompanije Canalys o isporuci pametnih telefona u drugom kvartalu 2022. navodi da se realme plasirao u Top 3 najuspešnija brenda u Centralnoj i Istočnoj Evropi, što dodatno ističe napredak kompanije realme, koja je zauzela četvrto mesto u prvom kvartalu 2022. Prema Canalys-u, realme se takođe plasirao u Top 5 brendova pametnih telefona po isporukama u Italiji, Poljskoj i Grčkoj.

Takođe, realme se po prvi put našao na Google i Kantar listi BrandZ TOP 50 kineskih globalnih brendova u 2022.“ , rangiranju koje se objavljuje svake godine i meri kako kineske brendove doživljavaju i vrednuju potrošači na 11 međunarodnih tržišta. Ove godine realme se prvi put pojavio na listi i osvojio specijalnu nagradu – „Najbolji novajlija sa uravnoteženim rastom“. Kako je realme najmlađi brend na listi Top 50, uključivanje u nju je pokazatelj sve većeg uticaja među publikom na domaćem i globalnom tržištu.

Kao najmlađi od Counterpoint-ovih imenovanih brendova, realme je pokazao svoju agilnost pozitivnom reakcijom na nove tržišne izazove, ali i pad globalne industrije pametnih telefona. „Ovo najnovije dostignuće odličan je primer napornog rada naših timova kako u Evropi, tako i globalno, ali i važna poruka ljubiteljima naših proizvoda: nastavljamo da Evropu shvatamo kao ozbiljno i važno tržište za kontinuirani rast naše kompanije. Nastavićemo da, kao i do sada, korisnicima pružamo inovativne i pristupačne proizvode sa vrhunskim performansama.” rekao je izvršni direktor kompanije realme za Evropu, Fransis Vong,

Realme je, u drugom kvartalu 2022. godine, u Evropi lansirao telefon sa najbržim punjenjem na svetu, GT NEO 3 sa 150W UltraDart punjenjem, kao i GT NEO 3T Dragon Ball Z – ediciju sa nesvakidašnjim dizajnom. Takođe, realme je proširio i svoju uspešnu numeričku seriju sa realme 9 4G i realme 9 5G telefonima koji uspešno ispunjavaju različite zahteve evropskih korisnika, uključujući vrhunsku kameru, pouzdano brzo punjenje i odlične performanse. Sve ovo pomoglo je da se nastavi putanja rasta kompanije realme u Evropi.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela