Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » realme je prvi brend pametnih telefona koji će masovno proizvoditi 240W – najbržu brzinu punjenja prema Tip-C standardu

realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, danas je u Kini zvanično potvrdio lansiranje novog realme GT Neo5 telefona za februar 2023., koji će posedovati  brzo punjenje od 240W – najbržu brzinu punjenja u skladu sa standardom za tip C. realme će biti prvi brend pametnih telefona u industriji koji će masovno proizvoditi tehnologiju brzog punjenja od 240W na telefonu realme GT Neo 5, a ova tehnologija dolazi i na globalno tržište sa sledećim realme flegšip modelom ove godine.

 

240W brzo punjenje

 

Brzo punjenje od 240W sadržaće mnoštvo najsavremenijih rešenja kako bi se obezbedilo bezbedno i neverovatno brzo punjenje, uključujući:

  • Inovativnu arhitekturu punjenja od 240W: tehnologija punjenja od 240W imaće bezbedno rešenje za punjenje niskog napona sa super visokom efikasnošću konverzije snage od 98,7%.
  • Prvi 12A kabl za punjenje na svetu: prilagođen sa četiri 21AWG žice, realme GT Neo5 dolazi sa prilagođenim kablom za punjenje od 12A – kablom sa najvišim standardom u industriji.
  • Prvo svetsko rešenje za punjenje sa dva GaN-a od 240W: realme GT Neo5 imaće komponente za punjenje sa dvostrukim GaN-om minimalne veličine, koji dolazi sa gustinom snage 2,34W/CC – najvećom u industriji.

Pored rešenja za punjenje, realme GT Neo5 ima PS3 nivo vatrootpornosti i 13 temperaturnih senzora za praćenje toplote punjenja u realnom vremenu. Telefon će takođe imati, najveći sistem u industriji za disipaciju toplote grafena – ukupno do 6580 mm2. Uz sve ove vrhunske tehnologije, telefon je testiran na temperaturi od 85 stepeni Celzijusa i sa do 85% visoke vlažnosti, te tokom 21. dana neprekidnog punjenja i oslobađanja struje, nije pronađen ni jedan sigurnosni problem.

realme je oduvek bio predvodnik u tehnologiji brzog punjenja, te je 2021. u svoju ponudu srednjeg opsega – realme numeričku seriju, uvrstio brzo punjenje od 67W–, omogućavajući mnogima uživanje u tehnologiji brzog punjenja po razumnoj ceni. Takođe, realme je prvi brend u industriji koji je uveo brzo punjenje od 150W početkom 2022. godine, sa svojim popularnim realme GT Neo 3 koji postiže revolucionarno 20-minutno vreme punjenja od 0 do 100%, a sada podiže tehnologiju brzog punjenja na drugi nivo tako što postaje prvi brend pametnih telefona u industriji koji masovno proizvodi brzo punjenje od 240W – najbržu brzinu punjenja u skladu sa standardom za punjenje tipa C.

Novo brzo punjenje od 240W biće predstavljeno na telefonu realme GT Neo 5, koji će biti lansiran u  Kini u februaru 2023. Brzo punjenje od 240W dolazi na globalno tržište ove godine i sa sledećim realme flegšip modelom.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela