Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno, Razno » Prvi broj novog tehnološkog časopisa od danas dostupan u Srbiji

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je upravo izašao prvi broj na srpskom jeziku časopisa koji se bavi najnovijim tehnološkim dostignućima – IRT 3000 AДРИА.

Časopis se već dugi niz godina izdaje na slovenačkom i hrvatskom jeziku, Međutim, u poslednje vreme iskazano je veliko interesovanje na području Srbije da se časopis štampa posebno i na srpskom jeziku, a koji bi pored standardnih stručnih tekstova, obuhvatao još više lokalnih tema vezanih za tehnološku oblast. Posebno interesovanje za to istakle su kompanije iz Srbije, ali i fakulteti i stručne tehničke škole i upravo to je razlog za nastanak ovog časopisa IRT 3000 AДРИА na srpskom jeziku.

 

irt 3000 adria na srpskom 1

 

Časopis će donositi u svojim prilozima najnovije trendove s područja metalne industrije i industrije nemetala, te mnoštvo informacija s područja inovacija, tehnoloških rešenja u firmama i njihovih razvojnih projekata. Posebna pažnja posvećuje se iskustvima iz prakse, preko kojih će se predstavljati stručnjaci iz industrije i komentarisati razna tehnološka rešenja. Pored toga IRT 3000 AДРИА donosi i detaljne izveštaje sa svetskih i domaćih sajmova i ostalih događaja s područja koja časopis obrađuje. Bolja informisanost čitataoca osiguraće se takođe prevođenjem članaka iz inostranih stručnih časopisa. Na taj način će čitaocima na srpskom jeziku biti predstavljena inostrana saznanja, istraživanja i upoređivanje postupaka, tehnologija ili opreme.

U ovom izdanju, predstavljane su najnovije tehnologije koje će oblikovati budućnost, kao i analize i osvrti na aktuelna pitanja i trendove u tehnološkom svetu. Više informacija možete pronaći na zvaničnom web portalu https://emagazine.irt3000.com/srb/ ili putem emaila office@irt3000.com preko koga možete i obezbediti svoj lični primerak!

Nadamo se da će vam ovaj časopis pružiti uvid u najnovije tehnološke inovacije, kao i inspiraciju za dalja istraživanja i upoznavanje sa tehnologijama koje oblikuju našu budućnost. Uživajte u čitanju!

www.irt3000.com

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela