Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Podignite zabavu na viši nivo uz Motorolu g32

Motorola g32 podiže filmove, serije i igre na potpuno nov nivo zahvaljujući fluidnom FHD+ displeju sa osvežavanjem ekrana od 90Hz i stereo zvučnicima sa DolbyAtmos tehnologijom. Multimedijalno iskustvo zaokružuju moćan procesor i trostruki sistem kamera koji je tu da zabeleži svaki važan trenutak u vašem životu.

 

motorola g32 srbija

 

Motorola g32 promeniće vaš pogled na zabavu zahvaljujući 6.5-inčnom FHD+ ultraširokom displeju koji pruža oštru sliku i izuzetno jasne detalje bez ikakve pikselizacije zahvaljujući Full HD+ rezoluciji. Plus, sa osvežavanjem ekrana od 90Hz, uživaćete u sadržaju koji je brži i fluidniji u poređenju sa standardnim telefonima. Kada se odlučite da strimujete igre i muziku, uronićete u puniji multidimenzionalni zvuk i slušati unapređeni bass, čistije vokale i kristalno čist zvuk pri povećanoj glasnoći.

Kako biste zabeležili svaki momenat, Motorola g32 opremljena je 50MP trostrukim sistemom kamera koji pruža jasne i oštre fotografije u svim uslovima osvetljenja. Uz QuadPixel tehnologiju, uživaćete u 4x boljoj osetljivosti glavne 50MP kamere kada na raspolaganju nemate dovoljno svetlosti, a fotografije će biti oštrije i živopisnije.

Napredni sistem kamera donosi i 8MP ultraširoku zadnju kameru kako bi u kadar stalo 4x više scene koju slikate – čineći je savršenom za grupne fotografije. Ultraširoki senzor uparen je sa dubinskim senzorom kako bi automatski zamaglio pozadinu prilikom slikanja portreta, a tu je i 2MP macro vision objektiv koji vam dozvoljava da se znatno više približite onome što slikate i tako zabeležite svaki detalj koji bi vam inače promakao. Kako bi zabava nesmetano tekla, Motorolu g32 pogoni Snapdragon 680 procesor sa 8 jezgara koji je savršen za uživanje u multimediji nudeći optimizovan gejming, odlične fotografije, striming bez seckanja i bogati audio zvuk – u svakom trenutku.

Motorola g32 dolazi i sa TurboPower 30 brzim punjenjem kako bi vam telefon nakon samo nekoliko minuta na punjaču pružio sate dodatne energije .

Motorola g32 će u Srbiji biti dostupna početkom jeseni.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela