Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Philips predstavlja novi prenosni monitor svoje nagrađivane serije

Philips Monitors predstavlja novi prenosni monitor 16B1P3302D, savršenog ‘prijatelja’ za putovanja. Monitor će biti pušten u prodaju kao deo hvaljene prenosne serije monitora. Dizajnerski identitet te serije osvojio je nagrade na Product iF Design Awards i  Reddot 2021. godine.

Predstavljamo prenosni način rada

Poznat po svojoj prilagođenosti putovanjima, zahvaljujući laganom i prenosnom dizajnu, Philips 16B1P3302D se sa svojim ekranom od 15,6 inča (39,6 cm dijagonale) može lako staviti u aktovku ili ranac. Osim toga, Dual USB-C prikazuje dva priključka na bočnoj strani monitora i svaki USB-C kabl se može priključiti i koristiti istovremeno. Ovi priključci imaju nekoliko funkcija, kao što su punjenje, prezentovanje i postavljanje dual-screen setupa.

 

philips prenosni monitor 1

 

Dodatne karakteristike za On-The-Go urede

Philips 16B1P3302D čini On-The-Go kancelarije više opremljene višekutnim postoljem koje se može naginjati od 0 do 90 stepeni i kutovima gledanja monitora od 170/170 stepeni s IPS LED tehnologijom, idealnim za jednostavno gledanje iz gotovo bilo kojeg ugla.

S naglaskom na više personalizovano iskustvo, monitor Philips 16B1P3302D takođe cilja na visok kvalitet slike sa svojom 16:9 Full HD rezolucijom i SmartImage tehnologijom za visokokontrastnu i optimizovanu sliku na ekranu.

Takođe, Philips 16B1P3302D opremljen je i EasyRead i LowBlue načinima rada kako bi se smanjilo naprezanje očiju i pružilo lako iskustvo čitanja.

Dostupnost i cena

Uzimajući u obzir sve navedene karakteristike, ovaj monitor idealan je za svakoga ko želi poboljšati svoj prenosni radni prostor, a istovremeno zadržati isti nivo udobnosti koja dolazi s tradicionalnom kancelarijom. Philips 16B1P3302D biće dostupan za kupovinu od marta ove godine i to po ceni od 32 735 dinara.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela