Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Partnerstvo Honor Playa i Audija

Deleći istu strast prema brzini i performansama, Honor, e-brend pametnog telefona, sarađuje sa Audijem u promociji Honor Playa. I Audi i Honor zasnivaju svoju viziju na tehnologiji, što omogućava Audiju da bude prvi u svetu auto-trka, a Honoru da bude lider u oblasti mobilnih inovacija.

honor play audi

Honor Play je pametni telefon neverovatne brzine i performansi za mlade, a sada je postao i zvanični partner Audi Sport R8 LMS kupa.

Kao i kod Honor Playa, suština Audija R8 LMS je u brzini i performansama. Njegov moćni V10 motor, baš kao Honorov GPU Turbo, nalazi se u središtu ove zveri napravljene specijalno za neverovatnu veliku brzinu i performanse.

Audi Space Frame šasija Audija R8 LMS postavlja nove standarde u pogledu dizajna male težine, što ovom trkačkom automobilu omogućava maksimalnu efikasnost. Baš kao što GPU Turbo Honor Playa poboljšava efikasnost grafičke obrade za 60 odsto i smanjuje energetsku potrošnju SoC (sistema na čipu) za 30 odsto, čime postavlja nove rekorde kad je u pitanju balans između performansi i potrošnje energije kod pametnih telefona.

Honor Play sa GPU Turbo nudi neverovatnu brzinu za igranje igara na mobilnom uređaju i izuzetnu efikasnost kad je u pitanju zabava, te zato predstavlja „Audi R8 LMS” u svetu mobilnih telefona.

Inspirisan Audijem R8 LMS, Honor Play će sarađivati sa čuvenom Audijevom azijskom serijom auto-trka, Audi Sport R8 LMS kupom.

Kao deo načina života mladih, Honorov duh oličen u sloganu „Samo za hrabre” izaziva vas da pomerite granice i uživate u izuzetnom doživljaju.

U ovom trenutku Honor Play unosi nešto potpuno novo u svet mobilnih igara. Honor Play omogućava nesmetano igranje po skoro punoj FPS zahvaljujući GPU Turbo, koji pruža savršen 4D doživljaj igranja igara sa stabilnom stopom treperenja slike i manjom energetskom potrošnjom.

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela