Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Panasonic SC-TMAX50 – Bluetooth audio mašina za zabavu

Do sada je za ozbiljnu zabavu bilo potrebno posebno ozvučenje, dobar audio izvor, mikseta i gomila kablova da se sve to poveže. Sa Panasonic SC-TMAX50 sve to odlazi u istoriju jer on predstavlja samodovoljan sistem koji će obezbediti kvalitetnu zabavu u svim uslovima. U pitanju je zvučnik, ili preciznije set zvučnika spakovanih u jednu kutiju, zasnovan na bluetooth tehnologiji koji obezbeđuje izuzetno kvalitetnu reprodukciju zvuka sa mobilnog telefona i drugih kompatibilnih uređaja. Sa frekventnim opsegom od 20 Hz do 20 KHz i snagom od 2.000 W, ovaj sistem donosi više nego dovoljno snage za dobar provod.

 

panasonic sc-tmax50

 

Zvučnik je prilično velikih dimenzija, visok je 90 cm i težak oko 20 kg. Sadrži dva moćna niskotonca prečnika 20 cm sa Bass Reflex i Airquake Bass sistemom koji obezbeđuju potisak zvuka koji ćete svakako osetiti. Sistem ima i dva mikrofonska ulaza koji uz ugrađenu paletu naprednih tehnologija i efekata čine da glasovi tokom karaoke sesija zvuče profesionalno i vrhunski. A da bi se obezbedila najbolja atmosfera, svaki zvuk je ispraćen sa Max Dance Illumination tehnologijom, koja pruža sinhronizovano osvetljenje drajvera koje prati ritam muzike. Tu su još i mogućnost reprodukcije kompakt diskova, odnosno integrisan CD plejer koji podržava audio i MP3 formate, zatim  dva USB porta, kao i ugrađeni FM radio prijemnik.

 

panasonic sc-tmax50 slika 1

 

Jeste da je malo većih dimenzija, ali je sve to spakovano u kompaktno kućište koje je pogodno za nošenje i spremno za reprodukciju u roku od samo nekoliko minuta. A naravno i brend PANASONIC je već i sam po sebi – garancija kvaliteta.

Cena: 79.990 rsd.

Kontakt: Panasonic

 

Specifikacije:

Snaga 2.000 W RMS, Srednjetonci x2 (500 W po kanalu (3 Ω), 1 kHz, 30% THD), Niskotonci x2 (500 W po kanalu (3 Ω), 100 Hz, 30% THD)
CD CD, CD-R/RW (CD-DA, MP3)
Mikrofoni 2 ulaza
Konekcije Bluetooth, optički, USBx2, mikrofon x 2, optički ulaz
Ostalo FM radio, osvetljenje u ritmu muzike
Dimenzije 305 x 904 x 326 mm
Masa 20 kg

 

 

 

 

 

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela