Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Odbrojavanje je počelo… Samsung Galaxy S7

Bliži se trenutak kada će na Mobile World Congresu u Barseloni biti predstavljen Samsung Galaxy S7. U nedelju, 21. februara biće zvanično predstavljen jedan od najočekivanijih telefona poslednjih meseci. Tada ćemo saznati i da li su glasine o specifikacijama i izgledu telefona bile tačne.

s7_i_s7_edgeDa se podsetimo, šuška se da će ovaj telefon biti vodootporan, da će baterija biti nešto većeg kapaciteta nego kod Galaxy S6 modela (2800 mAh, naspram 2550 mAh), kao i da će na telefonu biti instaliran Android 6.0 Marchmallow zajedno sa novom verzijom Samsungovog TouchWiz interfejsa. Pretpostavlja se da će Galaxy S7 imati i funkciju bežičnog punjenja, skener otiska prstiju kao i poboljšan kvalitet fotografija u uslovima lošeg osvetljenja.

Informacije koje kolaju internetom pominju da će telefon imati 32 GB interne memorije, da će glavna kamera imati 12 MP, a prednja 5 MP. Prema istim izvorima očekuje nas osmojezgarni procesor, ekran veličine 5.1 inča i slot za MicroSD karticu. Cena ovog telefona trebala bi da bude oko 700 evra, a model Galaxy S7 Edge će koštati oko 100 evra više.

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela