Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Novo u Srbiji – TESLA bela tehnika „za svaki dan i svaki dom“

Kompanija Comtrade danas je predstavila novitet u portfoliu uređaja Tesla – belu tehniku, uz novi slogan za ceo brend: “Tehnologija svima”. Brend Tesla stvoren je po ugledu na viziju Nikole Tesle, u kojoj tehnologija ne treba da bude privilegija manjine, već svakodnevnica za većinu. Po ugledu na ovu viziju budućnosti u kojoj su dobrobiti od naprednih tehnologija dostupne svima, Comtrade lansira belu tehniku „za svaki dan i svaki dom“.

 

Ovi pristupačni uređaji uključuju veliki izbor modela koji štede energiju, uklapaju se u svaki prostor, dolaze sa funkcijama koje olakšavaju svakodnevnicu i obezbeđuju izuzetnu servisnu podršku, uz 5 godina garancije.

 

Na promociji Tesla bele tehnike gostima su se obratili Nebojša Uskoković, generalni direktor Comtrade Distribucije, a posebnu pažnju privukao je proslavljeni košarkaški as, selektor reprezentacije Srbije i ambasador brenda TeslaAleksandar Saša Đorđević. Program je vodio renomirani sportski novinar Slobodan Šarenac, a za izuzetni muzički ugođaj pobrinuo se tamburaški ansambl “Biseri” iz Subotice.

 

IMG_0351

 

Veš mašine

Tesla veš mašine obezbeđuju miran rad, bez vibracija i pomeranja uređaja. Uz izdržljivu šasiju i praktična tehnička rešenja, potrošači će biti zadovoljni  malim troškovima održavanja i nakon isteka garancije od 5 godina. Iz ponude se izdvaja model WF 81490 M koji izuzetno štedi energiju (A+++AA klasa). Takođe, mašina za sušenje WT 8C90 M i kombinovana mašina WW 86490 M predstavljaju izvanrednu kombinaciju tehničkih karakeristika, modernog dizajna i atraktivne cene.

I to nije sve, jer u periodu od 3. decembra do 31. januara 2019, za sve kupce Tesla klasičnih i kombinovanih veš mašina koji registruju svoju kupovinu, obezbeđena je besplatna godišnja zaliha Duel praška za veš.

 

Sudomašine

Dolaze u različitim dimenzijama kako bi se uklopile u svaki koncept i prostor. Napredne tehničke karakteristike (broj programa, raspon temperatura, energetska klasa i nivo buke) dolaze sa cenama koje Tesla sudomašine čine veoma konkurentnim u poređenju sa trenutno vodećim brendovima. Iz ponude izdvajamo mašinu za pranje sudova WD 660 MX (60 cm, inox), kao vodeći uređaj u svojoj cenovnoj kategoriji.

 

Frižideri

Vertikalni ili horizontalni, singl ili kombinovani, veći, manji, inox ili beli… Za očuvanje svežine i ukusa vaše omiljene hrane, na raspolaganju vam je veliki izbor modela koji štede energiju i uklapaju se u svaki prostor. Iz ponude se izdvaja side-by-side frižider RB 5100 FHX koji je po kvalitetu, kapacitetu i dizajnu barem za klasu iznad svoje cene. Skoro svi rashladni uređaji Tesla pripadaju energetskoj klasi A+ i dolaze sa policama od kvalitetnog stakla

 

Uređaji za kuvanje

Brze, ekonomične, bezbedne, lake za održavanje i precizne za podešavanje, Tesla ugradne ploče i rerne štede prostor i olakšavaju pripremu i najzahtevnijih jela. Ponuda zadovoljava razne ukuse, od klasičnih korisnika do modernih porodica koje prednost daju najnovijoj tehnologiji indukcionih ploča. Uz to, reprezentativni modeli u ovom segmentu izrađeni su od prestižnog Schott Ceran stakla.

 

Aspiratori

Sada sva jela i svi načini pripreme dolaze u obzir. Da mirisi ne traju duže od ukusa, na raspolaganju su vam kuhinjski, teleskopski, kaminski i dekorativni aspiratori različitih usisnih snaga.

 

Mikrotalasne rerne

Izrađene su uz pomoć tehnologije koja dolazi od lidera na svetskom tržištu ovih prizvoda, što je svakako garancija kvaliteta. Za atraktivne cene pobrinuo se brend Tesla.

 

5 godina garancije

Tesla bela tehnika dolazi sa 5 godina garancije, bez uslovljavanja korisnika registracijom, jer verujemo u kvalitet svojih uređaja. Uz to, rezervni delovi će biti dostupni i dugo nakon isteka garancije, pa potrošači mogu mirno da spavaju i duže od 5 godina.

 

Više informacija na: www.tesla.info

 

 

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela