Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Novi Sony HDD – čuvar vaših podataka

Novi Sony spoljni čvrsti disk HD-SP1 omogućava korisnicima da na siguran i pouzdan način snimaju, skladište i prenose podatke veličine čak do jednog terabajta. Ovaj kompaktni uređaj odlikuju robusni dizajn i zaštitna maska koji ga čine idealnim za korišćenje u pokretu, čak i ako pravite video snimke u prašumi ili vršite ekološko istraživanje na vrhu planine.

 

Sony_HD-SP1_fotografija 2

 

Model HD-SP1 poseduje novi, jedinstveni softver Backup Manager 2.0 koji nudi brojne mogućnosti pravljenja rezervnih kopija, kao i opciju hibridnog pravljenja rezervnih kopija. Više ne morate da razmišljate o tome da li je kopija vašeg najnovijeg projekta sačuvana, jer kada je disk povezan sa računarom, automatski se kreira kompletna rezervna kopija. Čak i kada disk nije povezan, ovaj softver je kompatibilan sa servisima kao što su Dropbox i Google Drive, pa omogućava privremeno skladištenje fajlova na cloud servisu i automatsko premeštanje na računar kada ponovo povežete svoj HDD. Ova dvostruka funkcija skladištenja je u potpunosti kompatibilna sa uređajem i pruža najveću bezbednost podataka.

Takođe, dostupan je i softver Password Protection Manager za još veću sigurnost, kao i softver Data Transfer Accelerator koji nudi veliku brzinu prenosa i čuvanja podataka uz USB 3.0 standard. Ovaj standard prenosi 500MB podataka u 7 sekundi, što znači da vam usporeno prebacivanje ili skladištenje podataka neće skrenuti pažnju od istraživačke ekspedicije.

Model HD-SP1 dolazi u izdržljivoj masci od gume koja je otporna na prskanje vode (IPX2), prašinu (IP5X) i udarce. Osim toga, disk može da izdrži pad i sa do 1,2 metra visine bez oštećenja. Izdržljivost, bezbednost i brzina USB standarda čine ovaj model jednostavnim i efikasnim uređajem za čuvanje podataka, bez brige da će biti izgubljeni.

 

 

Izabrane tehničke specifikacije

HD-SP1
Opis Spoljni čvrsti disk
Boja Plava
Veličina diska 2,5 inča
Kapacitet 1TB
Priključci USB 3.0 / USB Micro – B priključak
Dimenzije (pribl. Š x V x D) 86,6 x 24 x 127mm
Težina 260g
PC softveri Data Transfer accelerator
Backup Manager 2.0
FAT32 Formatter

 

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela