Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Novi PHILIPS Moda 2 monitor

MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner za Philipsove monitore, lansira novi 27-inči monitor koji kombinuje odlične vizuelne efekte u sjajnom, belom Moda dizajnu. Ono što definiše ovaj monitor je impresivan zvuk integrisanih 7-vatnih zvučnika kao i besprekorni streaming audio i video formata zahvaljujući Bluetooth povezivanju.

Izgled monitora jedan je od ključnih faktora pri odabiru uređaja za životni prostor, istakao je Thomas Schade, potpredsednik EMEA u MMD-u. Upravo zbog toga smo sigurni da će novi monitor privući pažnju korisnika kojima uređaji predstavljaju više od niza karakteristika. Osim što se može pohvaliti odličnim 2 Moda dizajnom iz svih uglova, omogućava i zadivljujuće iskustvo gledanja i slušanja sa surround zvukom iz integrisanih zvučnika i Bluetooth povezivanjem pri čemu se eliminišu suvišni kablovi.

 

philips1

 

Zadivljujući izgled u 360 stepeni

Ovaj monitor prepoznatljiv je po minimalističkom i elegantnom izgledu dizajniranom da se uklopi i u najsofisticiraniji interijer. Tanak okvir zauzima minimalno prostora zahvaljujući debljini okvira sa spoljne strane od samo 2,5 mm i unutrašnje strane od samo 3,5 mm čime se postižu čiste linije uređaja s minimalnim smetnjama i maksimalnim doživljajem gledanja.
Sveobuhvatan zvuk

Kako bi se podigla lestvica u reprodukovanju zvuka, iza moćnih integrisanih zvučnika od 7 vata stoji zvučni sistem koji je podešen prema SRS WOW HD ™ tehnologiji. Kao rezultat toga ovaj monitor garantuje surround zvuk sa virtualnim 5.1 kanalom za izuzetno audio iskustvo.

Bluetooth streamaing
Poslednja stvar što poslovno ili privatno okruženje treba je više kablova. Od kad je lansiran 275C5QHAW sa karakteristikama Bluetooth tehnologije, korisnici mogu bežično pristupati muzici i videozapisima sa kompatibilnih uređaja ali i uživati u svom sadržaju zapanjujućeg kvaliteta. Osim što omogućava prvoklasnu zabavu bez kablova, Bluetooth sistem zvučnika omogućava i bezbrižne razgovore pomoću hands-free postavke poziva.

Zadivljući kvalitet gledanja

Philipsov monitor nameće se i kao idealan uređaj za korisnike koji vole u društvu da pogledaju fotografije ili film što im omogućava AH-IPS tehnologija pružajući izuzetno širok ugao gledanja sadržaja. Uz sve navedene napredne karakteristike, ovaj monitor svojom HD rezolucijom od 1920 x 1080p obećava i maksimalan kvalitet slike što ga čini idealnim uređajem za bezbrižnu zabavu iz svakog ugla.

Novi Philipsov Brilliance monitor 275C5QHAW uskoro će biti dostupan na našem tržištu po ceni od: 349 € (PDV uključen)

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela