Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Novi Philips 27B1U7903 monitor

Kreativni profesionalci, umetnici i profesionalci unutar kulturnih i kreativnih sektora rade na različite načine i traže rešenja koja zadovoljavaju njihove specifične potrebe, a sve s ciljem izražavanja kreativnosti. Iako su te potrebe različite, potreba za monitorom visokih performansi koji može obezbediti karakteristike za poboljšanje performansi, visokokvalitetne vizuelne prikaze i praktično povezivanje je univerzalna i obavezna.

MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner za brend Philips monitors predstavlja novi Philips 27B1U7903 – 4K UHD Mini-LED Thunderbolt 4 monitor koji kombinuje neverovatne vizuelne performanse sa sigurnim priključkom s jednim kablom, održivim materijalima i elegantnim dizajnom. Opremljen karakteristikama visokih performansi koje profesionalcima omogućuju postizanje novih nivoa produktivnosti, Philips 27B1U7903 ujedno je i prvi Philips monitor koji ima tehnologiju Thunderbolt™ 4 za povezivanje nove generacije uređaja.

 

philips 27

 

Ključne performanse:

  • Thunderbolt 4 ulaz/izlaz za video, audio, prenos podataka, Ethernet, napajanje, lančano povezivanje
  • MiniLED monitor, najveći broj zona lokalnog zatamnjenja unutar 27-inčnog monitora (2304 zone, u poređenju s uobičajenih 576 zona)
  • VESA DisplayHDR 1400 za dublje crne i svetlije bele nijanse s ultra-realističnim efektima u gejmingu i filmovima
  • UltraClear 4K UHD rezolucija za ekstremne detalje i preciznost
  • Četvorostrani dizajn bez okvira i integrisano upravljanje kablovima za elegantan i uredan izgled

“Prepun vrhunskih karakteristika koje poboljšavaju performanse, Philips 27B1U7903 je  idealan izbor za sve kreativne profesije. Ne samo da pruža zadivljujuće vizuale s ekstremnom preciznošću boja i posvećenošću detaljima, već takođe uključuje brzinu, snagu i jednostavnost Thunderbolt™ 4 tehnologije” – izjavila je Xeni Bairaktari, direktorka globalnog marketinga i viša direktorka brenda EU u kompaniji MMD Monitors & Display.

Snaga, performanse i preciznost

Profesionalci poput snimatelja, kolorista, fotografa i grafičkih dizajnera zavise o maksimalnoj tačnosti boja i detaljima pa će im Philips 27B1U7903 itekako dobro poslužiti. UltraClear 4K UHD (3840×2160) rezolucija pruža tačnost i detalje koje zahtevaju CAD i 3D grafičke aplikacije, IPS tehnologija nudi izuzetno široke uglove gledanja od 178/178 stepeni, a Mini LED pozadinsko osvetljenje poboljšava kontrolu osvetljenja i razmeru kontrasta. Ovaj monitor je takođe sertifikovan s VESA DisplayHDR™ 1400, što znači da pruža vršno osvetljenje do 1400 nita, 350 % povećanje u rasponu kontrasta i širi raspon boja (1.07B boja) za izvlačenje dosad neviđenih detalja i nijansi za ultrarealistične efekte. Širok niz drugih performansi za vizualno poboljšanje dodatno proširuje grafički valitet Philips 27B1U7903 monitora. Takođe, tehnologija Quantum Dot, inovativna tehnologija poluvodičkih nanokristala, precizno emituje svetlost za proizvodnju živopisnih i dinamičnih boja. S druge strane, Zero Bright Dot™ eliminiše nedostatke LCD svetlih tačaka, dok SmartUniformity pruža dosledno osvetljenje na celom monitoru, a vrednost Delta E manja od 1 osigurava maksimalnu tačnost boja uz zaštitu od bilo kakve razlike u boji između više ekrana.

Još jedna sjajna performansa Philips 27B1U7903 je Thunderbolt™ 4 protokol koji pruža jednostavnost, brzinu i pouzdanost na dosad nemoguće načine. Bilo da je korisnicima potreban munjevit brz prenos podataka pomoću jednog kabla, pouzdanu 4K zabavu na više ekrana, impresivnu snagu od 90 W za punjenje prenosnog računara, jednostavno i snažno lančano povezivanje za multi-monitor postavke ili povećanu sigurnost protiv Thunderspyja napada, Thunderbolt™ 4 nudi pravo rešenje za sve. I to nije sve – Thunderbolt™ 4 kompatibilan je s USB4, što znači da će korisnici sigurno uživati u najboljoj i najbržoj dostupnoj USB brzini do 32 Gbps.

Posljednje, ali svakako ne manje važno, Philips 27B1U7903 opremljen je nizom ergonomskih karakteristika usmerenih na održivost, poput skrivenog senzora snage koji omogućuje do 80 % uštede energije i SmartErgoBase koji korisnicima omogućuje zakretanje, naginjanje i podešavanje visine monitora za najudobniji položaj za duge radne ili gejming sate.

Cena i dostupnost

Philips 27B1U7903 već je dostupan i to po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 152 425 dinara.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela