Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Novi modeli XLED sijalica

LED sijalice pružaju idealno resenje za osvetljenje i u isto vreme uštedu energije i novca. Svaku klasičnu sijalicu u stanu ili u kancelariji možete da zamenite sa Led osvetljenjem koje ima nisku potrošnju energije i samim time da ostvarite veliku uštedu.

Od nedavno su na našem tržištu u ponudi novi modeli LED sijalica prepoznatljivog brenda XLED, koji su prema dosadašnjem iskustvu korisnika odličmo pokazao.

 

xled_led-sijalice-novo

Prednost led sijalica je izuzetno dug vek trajanja (oko 30.000 sati) , a ušteda zbog manje potrošnje energije iznosi oko  90% u ondosu na klasične sijalice. Takođe , prednost je i to što led rasveta nije osetljiva kao klasično osvetljenje i kao tzv.“štedljive sijalice“ na promene napona koje se svakodnevno dešavaju, što znači da ih možete ih uključiti i isključiti bezbroj puta bez bojazni da će to skratiti njihov životni vek. LED svetlo dostiže svoj maksimum osvetljenosti trenutno, za razliku od fluorescentnog kome ipak treba izvesno vreme. Sa Led svetlima osvetljavanje je postalo izuzetno lako i sa ekološke tačke gledišta. Ova tehnologija je poželjna i zbog toga što se izuzetno lako reciklira .

LED svetla zahtevaju veoma nizak nivo održavanje uopšte. Pre svega, zbog dugog životnog veka. Nećete morati da ih menjate skoro citav jedan vek. U isto vreme, očigledno korist jeste ogromna količina sačuvane energije.

Više informacija na www.xled.rs

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela