Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » NOA mobilni telefoni zvanično dostupni i u Srbiji

 

NOA Element - N10

 

Brend mobilnih telefona NOA od danas je i zvanično stigao u Srbiju, gde će se u ponudi naći šest modela budget-friendly smartfone uređaja. Portfolio ovog brenda u segmentu mobilnih telefona obuhvata tri serije: premijum seriju NOA Element, ulazne modele namenjene onima koji se prvi put susreću sa mobilnom tehnologijom NOA Core, kao i uređaje otporne na udarce i nepovoljne vremenske uslove NOA Rugged. U Srbiji će biti dostupni Core i Element modeli, uključujući flagship NOA N10 koji je drugu godinu za redom dobitnik EISA Best Buy Smartphone nagrade koju dodeljuju članovi EISA, udruženja predstavnika specijalizovanih magazina iz 29 zemalja, uključujući i Srbiju. U premijum segmentu dostupni su i smartphone uređaji  NOA N7  i NOA N1, kao i Core modeli L12, L11SE i android NEXT SE.

„NOA teži da liderskoj poziciji u B segmentu pametnih telefona ostvari fokusirajući se na svoju affordable premium filozofiju. Cilj NOA brenda je da pruži najnoviju tehnologiju širokoj publici po najboljoj mogućoj ceni, a uspešnost u ovoj nameri potvrđuju i nagrade za naš flagship model“, izjavio je Mario Pintar direktor marketinga kompanije Hangar 18 na zvaničnoj prezentaciji koja je danas održana za predstavnike medija i partnere.

Specifičnost NOA brenda je i NOA Element Premium Care usluga za sve korisnike uređaja iz premijum serije, a uz koju su tokom prvih 12 meseci garancijom obuhvaćene i nepredvidive štete nastale usled nepažnje korisnika, uključujući štetu nastalu zbog pada ili delovanja mehaničke sile.

NOA mobilni telefoni su brend hrvatskog proizvođača mobilnih telefona i tableta iz Koprivnice, a dostupni su i na tržištima EU, Albanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Rusije.

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela