Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Najveći domaći sajam audio-video tehnike HI-FILES SHOW 7. i 8. oktobra u Beogradu!

Sedamnaesti HI-FILES SHOW, jedini domaći sajam audio i video tehnike sa decenijskom tradicijom, održava se 7. i 8. oktobra u hotelu Holiday Inn u Beogradu. Posetioci sajma imaće priliku da vide i čuju aktuelnu ponudu hi-fi i audio-video uređaja, uz veliki broj premijera audio-video noviteta za domaće tržište, a sve to u salama i sobama hotela na prvom i trećem spratu.

Veliku  atrakciju za sve ljubitelje dobrog zvuka predstavljaće pojačala i zvučnici domaćih proizvođača, koji se kao ekskluziva prodaju na svetskom tržištu.

Među brojnim izlagačima ove godine naći će se: 4Audio, Acoustic Invader, Audio plus, BIOS Audio, BM, Ecoform Audio, Hedonist Audio, Impulse HiFi Audio, M-Kabl, RelcoAudio, Solaja Audio, SOtM, Soulines, Sretenović Audio, Tight Sounds Factory, Teoharov Audio (S. Makedonija), Velikinac Audio Lab, Vox Trade i Way Cables.

Sajam će 7. i 8. oktobra trajati od 12 do 19 časova u hotelu Holiday Inn u ulici Španskih boraca 74 u Novom Beogradu. Cena ulaznica je 500 dinara i mogu se kupiti tokom trajanja sajma.

Detaljnije informacije o izlagačima mogu se naći na sajtu www.hi-files.show

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela