Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » MMD lansira novi Philips 252B9 monitor

MMD, vodeći specijalista za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa lansira najnoviji Philips 252B9 LCD monitor B linije s PowerSensor opcijom. Ovaj 25-inčni (63.4 cm) monitor formata 16:10 s trostranim dizajnom skoro bez okvira spaja karakteristike visokih performansi kako bi povećao produktivnost, održiv dizajn i smanjio troškove potrošnje energije uz očuvanje okoline kao i izuzetan kvalitet koju profesionalni korisnici očekuju od Philips monitora. Opremljen inovativnom PowerSensor opcijom, sklopkom za nultu potrošnju energije, IPS tehnologijom, SmartErgoBase postoljem i nizom karakteristika koje poboljšavaju udobnost korišćenja, Philips 252B9 idealno je rešenje za profesionalne korisnike koji žele svoje radne dane učiniti što produktivnijim i prijatnijim, a istovremeno da ograniče svoj negativan uticaj na okolinu.

 

252B9_00-IMS-en_IE

 

Vizuelno napredan

Kako bi osigurao optimalnu vizualnu izvedbu za sve vrste profesionalne upotrebe, novi Philips 252B9 donosi trostrani dizajn skoro bez okvira u 16:10 razmeri za povećani vertikalni prostor monitora i opremljen IPS ekranom koji omogućuje uglove gledanja od 178 stepeni čak i u pivot položaju od 90 stepeni. IPS tehnologija uz to pruža svetle, oštre slike i naprednu zasićenost boja koje će fotografi, grafičari, filmski profesionalci, arhitekte i dizajneri sigurno ceniti.

Čvrsta održivost

Philips 252B9 je prvak održivosti. Njegov jedinstveni PowerSensor može detektovati ljudsku prisutnost koristeći bezopasne infracrvene signale, kako bi automatski smanjio osvetljenje ekrana kada je korisnik odsutan. Rezultat je smanjenje potrošnje energije do 80%, kao i produženi vek trajanja monitora. Osim toga, Philips 252B9 je opremljen sklopkom za nultu potrošnju energije koja u potpunosti isključuje monitor od izmenične struje, čime se trenutno završava latentna potrošnja energije kada se monitor ne koristi. U skladu s energetskim standardima kao što su EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE i RoHS, monitor ima 85% reciklirane plastike i 100% recikliranu ambalažu za daljnje smanjenje štetnog uticaja.

Obogaćenost karakteristikama

Korisnici Philips 252B9 imaju prednost brojnih inovativnih karakteristika kako bi poboljšali produktivnost i osigurali optimalnu udobnost. SmartErgoBase omogućuje korisnicima podizanje, spuštanje, naginjanje, okretanje i zakretanje monitora na preciznu visinu i ugao koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama, olakšavajući fizičko naprezanje za vreme dugog radnog vremena. Integrisani VESA stalak nudi dodatnu fleksibilnost pri montiranju monitora pomoću stotina kompatibilnih rešenja. Philips 252B9 takođe nudi višestruke tehnologije za poboljšanje udobnosti kao što su Flicker-Free tehnologija, LowBlue način rada za veću dobrobit i EasyRead način rada za užitak čitanja kao kada se čita s papira. Dva ugrađena zvučnika, kao i višestruki priključci za VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 upotpunjuju ovaj snažan i napredan monitor.

Philips 252B9 biće dostupan krajem marta 2019. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 30.639,00 din.

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela