Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » MMD lansira novi Philips 222B9T monitor s interaktivnim SmoothTouch ekranom

MMD, vodeći specijalista za monitore i brend licencirani partner Philips monitora najavljuje lansiranje novog Philip 222B9T 22 inčnog LCD monitor sa SmoothTouch ekranom. Opremljen s projektivnom kapacitivnom tehnologijom za 10 dodirnih tačaka, posebnom olovkom, IP54 zaštitom od prašine i vode kao širokim rangom mogućnosti povezivanja i fleksibilnim postoljem za jednostavnu prenosivost, ovaj svestrani monitor je vrhunsko rešenje za različite sektore kao što su maloprodaja, prodajna mesta ili mesta za informisanje, hoteli, prodavnice, restorani i obrazovne ustanove.

 

222B9T_monitor

 

Interaktivnost bez napora

Philips 222B9T Touch monitor obezbeđuje glatku, jednostavnu i intuitivnu interakciju zahvaljujući naprednoj tehnologiji kao što je SmoothTouch koja garantuje prirodan i brz odgovor na dodir ekrana, a koji se oslanja na projektivnoj kapacitivnoj (PCAP) tehnologiji od 10 dodirnih tačaka koja omogućuje tipkanje dodirom sa svih deset prstiju, deljenje projekta s kolegama ili interaktivno igranje s više igrača. Opremljen naprednom IP54 zaštitom od dodira s vodom i prašinom, ovaj monitor je spreman za različite uslove korišćenja.

Vrhunski kvalitet slike

Uz 16:9 Full HD ekran, novi Philips 222B9T nudi korisnicima pravo uživanje gledanja uz oštre detalje, optimalno osvetljenje i blještave boje koje pružaju verne slike obogaćene i Philips SmartContrast tehnologijom koja automatski prilagođava boje i intenzitet pozadinskog osvetljenja kako bi se ponudila najbolja moguća vizuelna povratna informacija. Ova inovativna tehnologija uključuje i koristan Economy način rada koji osigurava dosledno manju potrošnju energije.

Udobnost i povezivost

Philips 222B9T dizajniran je s udobnošću korisnika na prvom mestu. Ekran bez odsjaja, LowBlue način rada i Flicker-Free tehnologija pružaju udobnost gledanja, dok Philips SmartStand karkteristike i postolje u obliku slova Z omogućuju korisnicima da podignu, spuste ili nagnu monitor na bilo koju poziciju koja im najbolje odgovara. Raznovrsna povezivost monitora još je jedna njegova prednost, a koja korisnicima pruža niz različitih signalnih ulaza poput VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 i HDM 1.4, brzinu i snagu USB 3.1. ulaza.

Novi Philips 222B9T touchscreen monitor jednostavan za korišćenje i s poboljšanim karaktristikama biće dostupan sredinom aprila ove godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 31.819 dinara (bez PDV-a)

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela