Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » LG proširio svoju liniju wireless audio proizvoda

– Kompanija LG Electronics (LG) obogatila je svoju kolekciju wireless audio uređaja sa dva nova bluetooth zvučnika, koje će premijerno predstaviti na IFA sajmu 2015 u Berlinu. Music Flow P5 i SoundPop 360 kreirani su za korisnike koji žele praktičan, nosivi uređaj, bez kompromisa kada je u pitanju kvalitet zvuka.

 

LG Music Flow P5 proizvodi veoma snažan zvuk, a kao član Smart Music Flow serije, podržava Auto Music Play funkciju, koja omogućava automatsko puštanje muzike kada detektuje izvora zvuka u blizini. Njegova baterija sa mogućnošću punjenja omogućava 15 sati kontinuiranog rada, što je više nego dovoljno za ceo dan korišćenja.

 

SoundPop 360_Music Flow P5_Fotografija_3

 

 

U skladu sa željama korisnika koji aktivno slušaju muziku, kompanija LG dizajnirala je SoundPop 360 kao uređaj koji je izuzetno lak za prenošenje. Nekonvencionalan dizajn ovog zvučnika inspirisan je oblikom termosa za kafu, što ga čini idealnim za svaki enterijer, uklapajući se uz nameštaj i ostale kućne aparate.

 

Iako mali, SoundPop 360 omogućava emitovanje snažnog zvuka, što je rezultat bliske saradnje kompanija LG Home Entertainment i LG Mobile Communications. Cilindrični zvučnik poseduje opseg od 360 stepeni, što omogućava da muzika zvuči vrhunski, bez obzira na to u kom delu prostorije se nalazi korisnik. Savršen je za veliki broj ljudi koji sluša muziku, a baterija koja traje i do 20 sati omogućava da žurka traje duboko u noć.

 

Oba uređaja poseduju napredne funkcije jedinstvene za audio proizvode kompanije LG. Multi Point omogućava zvučnicima da se povezuju sa više bluetooth uređaja istovremeno, kako bi dva korisnika mogla simultano da kontrolišu uređaje i dele muziku. Nasuprot tome, Dual Play funkcija omogućava korisnicima da povežu dva LG bluetooth zvučnika sa jednim mobilnim uređajem, dok TV Sound Sync omogućava povezivanje sa televizorima koji poseduju bluetooth opciju kako bi korisnici imali priliku da nasamo gledaju i slušaju sadržaj.

 

„Kao lider u oblasti Interneta stvari (Internet of things, IOT), želimo da podstaknemo razvoj ovog koncepta i u domenu audio uređaja, pokretanjem inovativnog audio ekosistema. Kako bismo to postigli, nastavljamo da inkorporiramo u naše uređaje najkvalitetniju audio tehnologiju, kao i napredne mrežne sisteme koji povezuju kompletan asortiman naših wireless audio proizvoda. Ove inovativne tehnologije koje menjaju način na koji korisnici doživljavaju muziku upravo se nalaze u LG Music flow zvučnicima“, izjavio je Min Byung-hoon, viši potpredsednik i šef audio i video odeljenja u kompaniji LG Home Entertainment.

 

Proširena serija bluetooth zvučnika kao i specijalno izdanje Music flow P5 uređaja biće izloženi na IFA sajmu 2015, od 4. do 9. septembra, na štandu kompanije LG, u hali 18.

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela