Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » LG predstavlja LG G7 ThinQ sa najsvetlijim ekranom na tržištu

Iz kompanije LG Electronics (LG) stiže novi premijum smart telefon koji će se odlikovati novim QHD+ (rezolucija 3120 x 1440) FullVision ekranom dijagonale 6.1 inča koji može da dostigne maksimalno osvetljenje od 1,000 nita, što ga čini najsvetlijim i najživljim ekranom smart telefona trenutno na tržištu. Potkrepljen najnovijom Super Bright Display tehnologijom, LG G7 ThinQ  je dizajniran tako da pojednostavi korišćenje na jakoj sunčevoj svetlosti dok smanjuje potrošnju enegrije za čak 30 odsto u poređenju sa njegovim prethodnikom.

 

LG G7 ThinQ_Bright Display tehnologija

 

Sa Super Bright ekranom, tonovi boja na LG G7 ThinQ izgledaju bogato i prirodno čak i pod jakim osvetljenjem. Pokrivajući 100 odsto DCI-P3 spektra boja, LG G7 ThinQ  može automatski da se prilagodi sa šest podešavanja boja – Auto, Eco, Cinema, Sports, Game i Expert. Auto podešavanje automatski analizira i indentifikuje sadržaj kao video, fotografiju, igru ili internet sajt i optimizuje podešavanje ekrana kako bi se postiglo najbolje iskustvo prilikom gledanja dok ujedno smanjuje potrošnju energije. Za korisnike koji žele veću kontrolu nad potrošnjom, LG G7 ThinQ pružio je korisnicima mogućnost za precizno podešavanje boja pomoću točkića za svako RGB podešavanje.

 

Poboljšanje već vrhunskog odnosa veličine ekrana u odnosu na veličinu telefona koji odlikuje LG G6, sedma generacija LG G serije će biti izuzetno jednostavna za upotrebu i udobna za držanje u jednoj ruci zahvaljujući ergonomičnom i predivno zakrivljenom kaljenom staklu. Displej koji diktira trendove, 18:9 FullVision, prvi put najavljen prošle godine, dodatno je unapređen za LG G7 ThinQ. Sportski tanak FullVision ekran dimenzija 19.5:9 uparen je sa skoro 50 odsto tanjim donjim delom u poređenju sa LG G6.

 

Dizajn FullVision displeja bez ivica omogućava impresivnije iskustvo gledanja dok New Second Screen varijabilni displej kreira dodatni prostor na vrhu ekrana za notifikacije bez gašenja primarnog ekrana. New Second Screen može i da se deaktivira i na taj način se dobija tradicionalniji izgled ili da se podesi tako da prikazuje različite boje za potpuno jedinstveno korisničko iskustvo.

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela