Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » LG predstavio Watch Urban Luxe pametni sat

U saradnji sa američkom kompanijom za prodaju nakita, Reeds jewelers, kompanija LG Electronics (LG) premijerno je predstavila na IFA sajmu ograničenu seriju LG Watch Urbane Luxe pametnih satova. Kreiran u skladu sa željama korisnika, ukrašen 23–karatnim zlatom, kao i elegantnom narukvicom od aligatorske kože, ovaj luksuzni uređaj proizveden je u samo 500 primeraka.

 

LG Watch Urbane Luxe_Fotografija_2

 

Kopča LG Watch Urbane Luxe pametnog sata, koju je izmislio Louis Cartier 1910. godine, pruža ovom uređaju sofisticiran i manje glomazan izgled u odnosu na pređašnje modele. Za svoj premijum izgled, novi pametni sat kompanije LG duguje kombinaciji 23-karatnog zlata i luksuzne narukvice od aligatorske kože, koja tokom izrade prolazi kroz ruke 30 iskusnih majstora zanata.

 

„Kombinacija zanatske izrade i tehnologije oličena u Watch Urban Luxe uređaju je prirodna evolucija pametnih satova, koji sve više postaju deo svakodnevnog asesoara, nego komad hardvera. Mislimo da je ovo dobar pravac u kojem se razvijaju nosivi uređaji i želimo da podržimo ovu transformaciju“, rekao je Chris Yie, potpredsednik i šef marketinških komunikacija kompanije LG Mobile Communications.

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela