Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » LG G6: prekretnica u modernom industrijskom dizajnu

Svetski poznat industrijski dizajner Torsten Valeur okarakterisao novi LG G6 kao „idealan spoj…lepog oblika i pametnog rešenja, kao i očigledno odličnog korisničkog iskustva…što je suština onoga što smart telefon treba da predstavlja“. Torsten Valeur, izvršni direktor danskog dizajn studija David Lewis Designers, dobitnik je višestrukih priznanja iz oblasti industrijskog dizajna, kao što su iF Designe i Good Design nagrade.

 

Torsten Valeur, fotografija

 

Gospodin Valeur je pohvalio LG G6 za dizajn koji se fokusira na suštinu i lepotu prenetu i na osećaj čvrstine. U svom prvom utisku o LG G6 telefonu, Valeur je rekao kako ključ uspeha u velikoj dizajnerskoj industriji nije samo lep izgled, nego i potpuna pouzdanost pri korišćenju, dodajući da pažnju posebno privlači FullVision® ekran koji emitiju savršeni prikaz boja.

 

„Verujem da kada ga uzmete u ruku i okrenete ga, pogledate, poigrate se sa njim, treba da budete zadovoljni marljivošću i brigom koja je utkana u sve njegove detalje“, dodao je Valeur.

 

LG G6 pokazuje elemente minimalističkog dizajna i savršeno je gladak na dodir. Metalni okvir oko ivice telefona pruža čvrstinu sa mekanom mat završnicom, dok je pozadina savršeno ravna, bez kamere koja iskače i koju je potrebno posebno zaštititi. Valeur je pohvalio i egronomiju LG G6 telefona za njegovo lako upravljanje jednom rukom.

 

Novi LG G6 biće predstavljen na Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC) 2017 u Barseloni 26. februara.

 

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela