Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Laserski projektori stigli na srpsko tržište

Kompanija Epson predstavila je u Ljubljani nove serije instalacionih projektora, uključujući i prvo predstavljanje laserskog video projektora u regionu. Epson je lider na svetskom tržištu video projektora još od 2001. godine pa nudi instalacione projektore korporativnim korisnicima i organizacijama, specijalizovanim kompanijama za iznajmljivanje i prodaju audio i video opreme, kulturnim i obrazovnim institucijama, kompanijama srednje veličine, kompanijama za oglašavanje u maloprodaji, ali i kućnim korisnicima – ukratko svima kojima je potrebna video projekcija superiornog kvaliteta.

 

productpicture-lores-eb-l1000_series_14-resizer-800q100

 

U velikom co-working prostoru ABC HUB centra predstavljeni su instalacioni video projektori iz serija EB-L1000U (s laserskim izvorom svetla) i serija EB-G7000.

Serija video projektora s laserskim izvorom svetla EB-L1000U (EB-L1500U, EB-L1505U, EB-L1405U, EB-L1300U, EB-L1200U, EB-L1100U) otvara novo poglavlje instalacionih projektora i nudi revolucionarnu lasersku tehnologiju i prilagodljive opcije za jednostavno korišćenje, gotovo bez potrebe za održavanjem. Korisnici u korporativnom sektoru, visokoškolskim ustanovama, na turističkim lokacijama, ali i u sektoru oglašavanja, moći će da uživaju u upečatljivim projekcijama superiornog kvaliteta.

Za korisnike kojima je potrebna vrlo svetla Full HD projekcija tu je model EB-L1500U, prvi na svetu WUXGA 3LCD laserski projektor snage 12.000 lm.

Važno je napomenuti da su svi projektori u ovom asortimanu pokriveni garancijom u trajanju od pet godina ili 20.000 sati rada.

Epson uz spomenute laserske modele predstavlja novu seriju EB-G7000 (EB-G7800, EB-G7200W, EB-G7000W,  EB-G7905U, EB-G7900U, EB-G7400U) namenjenu velikim kompanijama i visokoškolskim ustanovama. Idealni su za konferencijske dvorane, školske učionice i veće razrede pa donose niz poboljšanja u kvalitetu, funkcionalnosti i praktičnosti, za kvalitetne profesionalne prezentacije u velikim prostorijama.

„Nove serije instalacionih video projektora potvrđuju lidersku poziciju Epsona na tržištu instalacionih video projektora“, izjavio je ovom prilikom Renato Vinćenti, menadžer poslovanja u Epsonu. „Svi modeli rade na 3LCD tehnologiji, uz funkciju 4K poboljšanja, što korisnicima donosi sliku živopisnih boja, izuzetne oštrine i sa prikazom najsitnijih detalja. Uz to, nova generacija motorizovanih objektiva koja uključuje i objektiv ultra kratkog dometa (ultra-short throw ili UST) omogućava montažu od 360 stepeni, što znači pozicioniranje projektora u bilo koji deo prostorije, bez gubitka svetline i bez krivljenja slike.

Novi anorganski fosforni točak odlikuje se nadprosečnom otpornošću na svetlo i toplinu, što donosi izuzetnu pouzdanost uređaja. Zahvaljujući laserskoj tehnologiji očekivani radni vek izvora svetla sada iznosi čak 56 hiljada sati, a ugrađena kamera garantuje preciznu kalibraciju slike“, dodao je Vinćenti.

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela