Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Kompanija LG ne prestaje da iznenađuje inovacijama

Kompanija LG za sve zaljubljenike u dobre TV uređaje, ove godine sprema nešto još bolje. Kako najavljuju iz LG-a, najnoviji modeli LG televizora za 2021. godinu stižu i u Srbiju, a među njima OLED, QNED Mini LED i NanoCell modeli kojima kompanija proširuje svoj već bogat portfolio. Nova linija televizora nudi širok spektar dijagonala, od 43 inča do očaravajućih 88 inča, što je čini posebnom. Posebno interesantni biće OLED55C12, 55NANO963 and 50UP81003 modeli.

LG OLED televizori ističu se samosvetlećim panelima koji obezbeđuju realističan kvalitet slike, glatke pokrete kod brzih scena, a sve to uz izuzetno tanak dizajn koji se uklapa u svaki enterijer. Modeli G1 serije imaju novu OLED evo tehnologiju, koja pruža još bolju osvetljenost panela i realne slike sa sjajnom oštrinom i detaljima.

Za pravi doživljaj bioskopa u vašem domu, tu je izuzetna LG C1 serija sa novom dijagonalom od 83 inča. Uz sve to, pomoću Gallery Stand postolja, televizor se može u potpunosti prilagoditi prostoriji u kojoj se nalazi. Uz Gallery Stand postolje, korisnik može podešavati poziciju televizora prema svojim potrebama, s obzirom na to da je glavna karakteristika ovog postolja upravo njegova fleksibilnost, te korisnik može udobno da se smesti i uživa u sadržaju koji gleda.

 

LG OLED Lineup

 

Pomoću α (Alpha) 9 Gen 4 AI, pametnog procesora kompanije LG koji koristi Deep Learning kako bi poboljšao kvalitet slike, unapređene su performanse najnovijim LG OLED televizorima, modelima Z1, G1 i C1 i najnovijim LG QNED Mini LED TV, modelima QNED99 i QNED95. Ovaj procesor sadrži AI Picture Pro tehnologiju pomoću koje se svaki objekat obrađuje nezavisno i time sliku čini trodimenzionalnom.

Procesor, takođe, obuhvata i unapređenja koja se odnose na audio doživljaj. Zvučnici koji su ugrađeni u televizor nude neverovatno iskustvo gledanja filmova kao u bioskopu, a neujednačen zvuk prilikom menjanja kanala ili striming aplikacija konačno je prošlost.

LG OLED televizori koriste prve svetske TV panele koji su potvrđeni kao bezbedni za oči i koji ispunjavaju zahteve niskog emitovanja plave svetlosti. Ispitivanja su pokazala da LG OLED televizori emituju približno 50 odsto manje plave svetlosti od premium LCD TV panela slične veličine.

Zahvaljujući svim ovim karakteristikama, LG OLED nastavlja da vodi u kategoriji premium televizora.

Prvi QNED Mini LED TV – Za neverovatno precizne boje

S druge strane, tu su QNED Mini LED televizori koji su uzbudljiv novitet u ponudi jer podižu kvalitet slike kod LCD televizora na još viši nivo, a oni na tržište Srbije stižu već u julu. Oni koriste NanoCell Quantum Dot tehnologiju kompanije LG Electronics i Mini LED pozadinsko osvetljenje kako bi postigli duboku crnu boju, uz precizne boje i veći kontrast od konvencionalnih LCD televizora. QNED Mini LED televizori postavljaju novi standard u kategoriji LCD televizora jer omogućavaju korisnicima da uživaju u HDR kvalitetu slike.

Zahvaljujući novoj strukturi panela sa poboljšanim naprednim Mini LED pozadinskim osvetljenjem, LG QNED Mini LED televizori pružaju živopisno iskustvo gledanja. Ovi modeli su prvi televizori koji kombinuju navedene tehnologije u jednom proizvodu, za prikaz neverovatno preciznih boja iz bilo kog ugla, a napredno LED pozadinsko osvetljenje nudi bolji kontrast i duboku crnu za još bolji doživljaj.

Zahvaljujući različitim tehnologijama koje LG Mini LED poseduje, dobijaju se veoma živopisne slike koje kao da izlaze izvan granice ekrana što je LG QNED Mini LED modelu omogućilo da predvodi kategoriju LCD televizora.

Više informacija o LG televizorima možete pronaći na https://www.lg.com/rs/oled-tv.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela