Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Kompanija Huawei ulazi na tržište kancelarijske opreme sa novom linijom uređaja

Huawei Consumer BG će ući na tržište kancelarijske opreme, uvedeći ovu potrebu među kompanijama, kao i pojedincima, kao potrošačima. Ovo proširenje ponude predstavili su Richard Yu, izvršni direktor kompanije Huawei, izvršni direktor Consumer BG i izvršni direktor Intelligent Automotive Solution BU, na Huawei Business Product Launch događaju.

Gospodin Yu je istakao da će novi unapređeni hardverski i softverski ekosistemi olakšati dinamičan rad svih povezanih uređaja, te da će nova kancelarijska rešenja podstaći bolji rad sledečih ključnih domena: političko upravljanje, obrazovanje, zdravstvena zaštita, proizvodnja, transport, finansije i energija.

 

Huawei kancelarija

 

Uvođenje sveobuhvatnih proizvoda usmerenih na potrebe kompanija

Uz poslovne zahteve i tržišne uslove koji se brzo menjaju, potreba za sveobuhvatnim kancelarijskim rešenjima nikada nije bila veća. Huawei poslovni proizvodi će zadovoljiti zahteve kupaca u pogledu performansi i isplativosti, dok će pružati još bolje i pametnije korisničko iskustvo, zasnovano na digitalnoj tehnologiji viših nivoa.

Kao nova snaga na tržištu poslovne opreme, Huawei dolazi s konceptom i vizijom koji obećavaju revoluciju u industriji. Huawei veruje da poslovna oprema ulazi u eru kojom će dominirati Cloud i AI tehnologije. Ovo uključuje kompletan set poslovnih proizvoda, rešenja i servisnih platformi, uključujući MateBook B seriju za prenosive računare, MateStation B seriju za stolne računare, Display B seriju za monitore, MatePad C seriju za tablete, B seriju za štampače i B seriju za nosive uređaje.

Strogi standardi, sigurnost podataka i višeslojne zaštite

Huawei korisnicima pruža snažnu podršku u smislu standarda za testiranje proizvoda i rešenja za sigurnost podataka, kako bi se zadovoljile  specifične potrebe državnih i poslovnih korisnika.

Svi poslovni proizvodi Huawei Consumer BG prošli su niz strogih testova za što bolje osiguranje kvaliteta. Poslovni stoni računari, na primer, moraju proći testove eksplozivne atmosfere, mehaničkih vibracija, niskog vazdušnog pritiska, niske temperature, visoke temperature, mehaničkih uticaja, buđi, sunčevog zračenja, temperaturnog uticaja, vibracija, peščane prašine, i vlažnosti. Koriste se samo odabrani materijali, a proizvodi su dizajnirani s naglaskom na pouzdanost i sigurnost.

Huawei takođe pruža višeslojne sigurnosne mere zaštite podataka, kako bi osigurao njihov bezbedan prenos. Princip „bez smetnji, bez praćenja i bez curenja informacija“ striktno se poštuje u pogledu zaštite privatnosti i ugrađen je u svakom koraku dizajniranja i razvoja proizvoda. Osetljive dozvole vezane za privatne korisničke podatke, kao što su evidencije poziva, poruke, odlazni pozivi i informacije o uređaju, su otkazane. Opseg pristupa za foto albume je strogo kontrolisan, a dozvola se može dati na osnovu pojedinačne fotografije. Huawei je takođe prilagodio rešenje za međusobnu saradnju više uređaja i na više ekrana, koje omogućava korisnicima da dodaju filtriranje datoteka i time kontrolišu deljenje.

Poslovna oprema nije samo sredstvo za veću produktivnost u industriji, to je takođe okosnica za unapređenu digitalnu ekonomiju i infrastrukturu koja će učiniti život obogaćenijim u svim segmentima. Tri Huawei principa za poslovne proizvode su: kvalitet, inteligencija i pouzdanost, na taj način će ubrizgati potpuno novi život u industriju, i time osigurati da svaka kancelarija može biti pametna.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela