Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Ključne stvari Motorole razr 5G koje drugi telefoni nemaju

Novi Motorola razr 5G smartfon sa savitljivim ekranom donosi legendarni minimalistički dizajn originalnog razr modela, ali i najnoviju tehonlogiju i moćne specifikacije i funkcije kao što su spoljni Quick View displej, najnovije 5G brzine i najnaprednija selfi kamera na svetu.

Prilikom razvijanja novog razr modela, velika pažnja posvećena je dizajnu i direktnim željama korisnika, a rezultat je jedini telefon na preklop koji donosi podjednaku upotrebljivost i kada je otvoren i kada je preklopljen.

Ova nova forma dizajna menja način na koji korisnici mogu da vrše interakciju sa svojim telefonom i čini da potpuno jedinstveni dual displeji modela razr 5G funkcionišu potpuno drugačije od svega što drugi telefoni nude.

 

motorola razr 5G_Basic Pack Render_Blush Gold_Camera Detail Closed

 

Pogledajte neke od jedinstvenih funkcija koje Motorola razr 5G donosi korisnicima:

  • Savitljivi i spoljni ekran omogućavaju vam da u svakom trenutku imate sve potrebne informacije na dohvat vaših prstiju, bilo da je telefon preklopljen ili otvoren
  • Gledajte notifikacije, obavljajte pozive, pravite selfije, odgovarajte na poruke, puštajte omiljene pesme, pretražujte Google mape, plaćajte samo jednim dodirom i obavljajte druge važne stvari zahvaljujući dual ekranima Motorole razr 5G
  • 48MP kamera sa Quad Pixel tehnologijom, optička stabilizacija slike i laserski autofokus deo su najsavremenije selfi kamere na tržištu kada je telefon zatvoren
  • Quick View i Flex View displeji napravljeni su kako bi radili u paru. Sve ono što posmatrate na Quick View displeju poput magije će se pojaviti na Flex View displeju istog trenutka kada otvorite telefon

Zahvaljujući revolucionarnom sistemu šarki sa nula slobodnog prostora, razr 5G se potpuno savija na pola sa bukvalno nula prostora između dva preklopljena dela displeja. A kako bismo bili sigurni da će korisnicima sve raditi savršeno, napravili smo poseban sistem koji je na najrigorozniji način testirao razr 5G na promene temperature, pad, maksimalan broj otvaranja i mnoge druge važne stvari.

Naš test preklapanja utvrdio je da je razr 5G dizajniran da podnese do 200.000 otvaranja, što je više nego dovoljno da prosečnom korisniku obezbedi godine bezbrižnog i neometanog korišćenja.

Motorola razr 5G je legendarni telefon na preklop koji je usvojio najmoderniju tehnologiju i pokazao da ponekada najveće promene mogu nastati iz najmanjih pakovanja. Razr 5G bez problema staje u vaš džep, ali je ujedno i veoma moćan – minimalan, ali i maksimalan.

Dostupnost

Razr 5G će u Srbiji biti dostupan na jesen 2020. godine po ceni od 179.990 rsd.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela