Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Kako zakrivljenost monitora i žive boje održavaju kancelariju u kući organizovanom

Za neke, kućna kncelarija je samo mesto gde se bave papirologijom. Za samozaposlene, to je mesto gde obavljaju većinu svog posla. Bilo kako bilo, održavanje tog prostora organizoanim prai razliku u efikasnosti. Ipak, u svakoj kućnoj kancelariji, teško je držati „zauzimače prostora“ pod kontrolom: svakodnevno gomilanje nereda, učestali prekidi i gomile papira odvraćaju od onoga što bi trebalo biti fokusirano radno okruženje. Kako bi obežili dan organizacije kancelarija u kući, MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner za Philips monitore, navodi zašto najnoviji Philips zakrivljeni monitori mogu pomoći kućnim korisnicima da vrate koncentraciju.

 

Philips MultiView opcija za prikazivanje cetiri razlicita sadrzaja istovremeno u Full HD rezoluciji

 

Zakrivljenost za koncentraciju

Prebacivanje sa ravnog na zakrivljeni ekran može pomoći u smanjenju rastresenosti i naprezanja očiju. Zakrivljeni ekran fokusira se na najvažniju osobu – korisnika. Nežno okružujući liniju vida, monitor stvara veći osećaj ličnog prostora, isključujući ono što se događa u pozadini i čineći iskustvo gledanja još više uranjajućim. To vredi i za ono što je na ekranu, bilo da se radi o prošlomesečnim računima za domćinsto, fotografijama  sa odmora ili radnom izveštaju za šefa.

Najnoviji Philips zakrivljeni monitor ima radijus zakrivljenosti 1.800 mm koji stvara povećanu percepciju dubine sa manje izobličenja slike i bogatiji kontrast na rubovima ekrana, a ultra uski okvir povećava prostor na ekranu. Dva najnovija zakrivljena monitora iz MMD-a s Ultra Wide Color tehnologijom su 40-inčni BDM4037UW i 27-inčni 278E8QJAB.

Prvi ima 40-inčni LCD zaslon – najveći zakrivljeni ekrn na tržištu s 4K UHD rezolucijom (3840 x 2160 piksela) i koristi naprednu Multidomain Vertical Alignment tehnologiju za poravnanje, što rezultira izuzetno visokim statičkim kontrastom razmera za još živopisnije i oštrije slike.

Kao i mnogi 32 inčni ili veći Philips monitori, BDM4037UW ima MultiView koji omogućuje više ulaza u isto vreme. To čini multitasking još lakšim. Najnoviji član sastava je 278E8QJAB sa 27-inčnim ekranom, prave veličine za manje prostore uz odličnu mogućnost povezivanja, kao i poboljšanu Full HD rezoluciju na 1920 x 1080 piksela.

 

Čiste šarene slike

Zakrivljeni monitor je najefikasniji kada je karakteristika kao što je reprodukcija boja idealna. Ultra Wide Color tehnologija, standard u najnovijim Philips zakrivljenim monitorima, nudi širi raspon boja za preciznu reprodukciju. To je korisno za različite zadatke, jer npr. korisnici grafičkih aplikacija se mogu osloniti na preciznu reprodukciju Ultra Wide Color da postignu savršeno podudaranje između boja na ekranu i stvarnog života.

278E8QJAB je Philips monitor koji ima raspon boja koje su dostupne uz 130% sRGB temeljene na CIE 1931 (104% NTSC temeljene na CIE 1976) skali za razliku od tipičnih 99% sRGB (72% NTSC).

 

Najnoviji zakrivljeni monitori su samo početak, jer MMD donosi uzbudljiv sistem zakrivljenih monitora na tržište već ove godine, gradeći na njihovoj utemeljenoj tradiciji inovativnu tehnologiju koja čini rad i igru lakšom i prijatnijom za korisnike.

 

 

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela