Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Kako da preživite pripreme za novogodišnje praznike uz Huawei uređaje

Novogodišnji period je jedan od najlepših u godini. Predivna atmosfera, ukrasi, pokloni, ukusna hrana – to su stvari koje obično povezujemo sa novogodišnjim periodom. Ali ako malo zastanemo i razmislimo, praznici takođe donose i gužvu u saobraćaju, redove u prodavnicama, konstantnu jurnjavu, sate provedene u kuhinji i promašaje pri izboru poklona. Huawei uređaji su savršen lek za novogodišnje ludilo. Pomoćiće vam da organizujete svoje pripreme.

 

huawei_p9_db1_ndtv_3418_800x600_882016122457pm

 

Čak i praznično putovanje do vaših voljenih osoba može biti prilično veliki izazov. Naročito kada idete na duže putovanje sa svojom decom, Huawei MediaPad M3 bi trebalo da bude neizostavni deo vaše opreme. Nakon nekoliko sati putovanja deca će sigurno postati nervozna, čak i ako date sve od sebe da ih zabavite. MediaPad M3 će vam omogučiti da mirno odvezete polednjih nekoliko kilometara. Radi se o neverovatnom multimedijalnom uređaju sa odličnim 2560 x 1600 ekranom, sjajnim stereo zvučnicima i izdržljivom baterjom. Ovaj tablet je razvijen u saradnji sa legendarnom kompanijom harman/kardon. I igrice i filmovi na njemu izgledaju sjajno.

Zahvaljujući brzom prenosu podataka, MedaiPad M3 može postati vaš asistent u kuhinji.Ukusni recepti sa kulinarskih blogova ili jutjub snimaka će vam pomoći u pripremanju praznične hrane. Možda će se ove godine, uz tradicionalna jela, na vašoj trpezi naći i zanimljiva, ukusna hrana sa drugih krajeva sveta.

Praznični atmosferu će možda neočekivano porememtiti vaš šef kome će hitno trebati najnoviji izveštaj do kraja godine. Ali, ove godine vas neće iznenaditi. Napisaćete svoj izveštaj na brzom i elegantnom uređaju Huawei MateBook. Sa instaliranim sistemom Windows 10, može da pokrene bilo koju korporativnu aplikaciju. Možete da pišete direktno na ekranu uz pomoć posebne olovke. Displej od 12 inča sa visokom rezolucijom će vam omogućiti da udobno radite bilo gde. Ako vam zatreba još veći ekran, uz pomoć HDMI kabla ga možete direktno povezati sa bilo kojim TV-om ili kompijuterskim monitorom.

Nakon što dokumente pošaljete u kancelariju, napokon možte da sednete za novogodišnju trpezu. Divni ukrasi, lepo posuđe, novogodišnja jelka i porodično okupljanje – želite da ovekovečite ovakve trenutke. U tome će vam pomoći Huawei P9, opremljen kamerom koja je razvijena u saradnji sa legendarnom nemačkom kompanijom Leica. Huawei P9 ima dve kamere, čime se osigurava neprevaziđeni kvalitet fotografija sastavljenih od slika istovremeno uhvaćenih pomoću dva senzora. Takođe možete ekperimentisati sa crno-belim režimom rada koji će vaše slike prožeti ,,Leica stilom“.

Nakon što ste se najeli, može se ispostaviti da ste nabacili koji kilogram tokom praznika. Da biste povratili savršenu figuru, možete se osloniti na Huawei TalkBand B3. Ovaj uređaj će biti vaš post-praznični privatni trener koji će pratiti pređenu razdaljinu i sagorene kalorije. Narukvica automatski prepoznaje da li hodate, džogirate ili radite neke druge vežbe. Huawei TalkBand B3 je takođe vaš profesionalni kontrolor sna. Ova opcija može biti korisna već 1. januara kada se budete odmarate od sjajnog provoda tokom dočeka Nove godine.

Huawei uređaji će vam pomoći da ostanete smireni tokom novogodišnjeg ludila. Ipak, da ne bismo pokvarili prazničnu atmosferu svojom preteranom vezanošću za elektronske uređaje, Huawei vas podseća da ih odložite tokom ovog perioda. Tokom novogodišnjeg perioda na prvom mestu bi trebalo da nam budu porodica i voljene osobe. #BudiPrisutan

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela