Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Još jedno priznanje za Huawei P8

Huawei, vodeća svetska kompanija u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija, dobitnik je nagrade „Najbolji telefon 2015-2016 godine“ za uređaj Huawei P8. Prestižnu nagradu, dodelila je Evropska asocijacija za sliku i zvuk (European Imaging and Sound Association – EISA), a ovo je treća godina za redom kako Huawei dobija ovo prestižno priznanje.

 

Huawei P8

 

EISA je nagradila Huawei za:

  • unapređene mogućnosti kamere i neverovatnu završnu obradu koja ovom pristupačnom uređaju daje sofisticiran izgled
  • kapacitet baterije od 2.680 mAh
  • f/2 objektiv za kvalitetnije fotografije pri uslovim slabog osvetljenja i
  • odličan IPS-NEO ekran visoke HD rezolucije od 5.2 inča

Kamera pri uslovima slabog osvetljenja omogućava korisnicima da budu kreativniji koristeći najbolje mogućnosti koje su dostupne na pametnom telefonu i neverovatne fotografije visokog kontrasta. Model P8 karakteriše kompaktna i moćna dual-antena kao i tehnologija koja omogućava da telefon zadrži jači signal i smanji broj propuštenih poziva.

Veoma smo ponosni što smo dobitnici ove nagrade treću godinu za redom. Huawei radi na tome da pomera granice u industriji i pokrene revolucije u korišćenju pametnih telefona kreiranjem modela koji su najlakši za rukovanje na svetu, kakav je P8”, izjavila je Glory Zhang, direktor marketinga, Consumer Business Group (BG).

Model Huawei Ascend P7 prošlogodišnji je dobitnik ove nagrade, kada su posebno istaknuti njegova prelepa staklena završnica i pristupačna cena, kao i prednja kamera od 8 miliona piksela i zadnja od 13 miliona piksela sa blicem i pratećim aplikacijama. Huawei Ascend P7 se prodaje u više od 100 zemalja sveta i isporučeno je više od 7 miliona uređaja od kada je predstavljen. Godinu dana ranije, ultra tanki 6.18mm model Ascend P6 dobio je priznanje „Najbolji telefon 2013-2014 godine“.

Sve informacije o modelu P8 možete pronaći na http://huaweip8.rs/

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela