Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Izračunajte uštedu prilikom štampe na Epson ITS štampačima

Sa Epsonovim onlajn kalkulatorom, korisnici i manja preduzeća mogu lako da vide koliko će uštedeti, tako što će uporediti 20 najprodavanijih štampača sa Epsonovim štampačima sa sistemom rezerovara za mastila (ITS), kako bi saznali koji model najviše odgovara njihovim potrebama za štampanjem.

 

Epsonov onlajn kalkulator pomaže ljudima da izračunaju punu cenu posedovanja štampača,tako što analizira konkretnu cenu štampača i cenu potrošnje mastila, tako da kupci mogu da donesu pravu odliku pri razmatranju kupovine novog štampača.

 

image004

 

Epsonovi revolucionarni ITS štampači predstavljaju novo rešenje koje korisnicima omogućava da ostvare niske cene korišćenja investiranjem u štampač uz koji dolazi mastilo dovoljno za dve godine korišćenja. Ksenija Gordejeva, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, kaže: “Mi smo posvećeni tome koliko novca potencijalni korisnici mogu da uštede putem naših ITS štampača, stoga smo razvili ovaj onlajn kalkulator da bi smo to dokazali. Već smo pokazali da je ITS fantastičan koncept sa ukupnom globalnom prodajom od 15 miliona jedinica. Sa ovim kalkulatorom, korisnici će moći u potpunosti da cene uštedu koju im nudi.”

 

Ovaj onlajn kalkulator funkcioniše jednostavno i ima samo tri koraka. Posetioci sajta treba samo da upišu koliko stranica u proseku odštampaju Sa ovim informacijama, kalkulator može da uporedi ITS štampač sa nekim od 20 najprodavanijih laserskih ili inkdžet štampača dostupnih u korisnikovoj okolini. Rezultati su prikazani jasno sa ukupnom cenom posedovanja, cenom po stranici i cenom za 500 stranica. U svakom testu, takođe poredi naznačene modele sa prosečnim modelom na tržištu, za još veću tačnost podataka.

 

Kako bi bili sigurni da posetioci sajta mogu da veruju u nepristrasnost rezultata, na sajtu je prikazan čitav postupak koji objašnjava metodologiju računanja.
Epsonov novi kalkulator dostupan je na adresi: www.epson.eu/its-calculator

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela