Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » iPad zvanično dostupan u Srbiji

Najnoviji modeli planetarno popularnog iPad-a: iPad Air i iPad mini sa Retina ekranom koje je Apple predstavio krajem prošlog meseca, zvanično će biti dostupni u Srbiji od petka 29.novembra kroz direktnu podršku kompanije Apple. Oficijalna prodaja kreće kod odabranih partnera, a pored sveže lansiranih iPad Air i iPad mini tableta sa Retina ekranom kupcima u Srbiji se nudi i mogućnost kupovine ostalih aktuelnih iPad modela (iPad 2 i iPad mini).

iPad mini with Retina display_1

Cene novih iPad tableta zavise od hardverske konfiguracije i kreću se od 55.090,00 dinara za iPad Air modele, dok preporučene maloprodajne cene za iPad mini sa Retina ekranom startuju od 44.990,00 dinara. Aktuelne iPad 2 i iPad mini tablete kupci u Srbiji mogu da nabave po promotivnim cenama koje se kreću od 41.290,00 dinara za iPad 2 model, odnosno od 31.690,00 dinara kada je reč o iPad mini tabletima. Sve iPad tablete na tržištu prati i prodaja odgovarajućih smart cover-a i smart case-ova, kao i ostale dodatne opreme.

O iPad Air-u

Kao najsnažniji predstavnik iPad familije iPad Air donosi do sada neviđene multimedijalne mogućnosti koje posebno dolaze do izražaja na njegovom Retina ekranu dijagonale 9.7 inča i rezolucije 2048×1536 piksela. Odličan je kako za dobru zabavu, tako i za obavljanje svakodnevnih poslova i složenih zadataka u pokretu. Nezamenjiv je za kvalitetno surfovanje internetom i edukaciju na najvišem nivou.

O iPad mini tabletu sa Retina ekranom

Njegove male dimenzije i skromna težina iPad mini tablet sa Retina ekranom ne čine ništa manje ozbiljnim u poređenju sa iPad Air-om jer u osnovi oni dele iste hardverske konstrukcije. Jedina bitna razlika je manja dijagnala Retina ekrana na novom iPad mini tabletu koja iznosi 7.9 inča, dok je rezolucija zadržana na fantastičnih 2048×1536 piksela. Upravo zbog toga igranje igrica i surfovanje internetom na njemu imaju potpuno novu dimenziju, a multimedijalni sadržaji su kristalno jasni sa verno reprodukovanim bojama.

© 2013 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela