Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » HyperX nagrađuje najbolju gejming mašinu

HyperX, članica Kingston Technology Company, Inc, nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, organizuje takmičenje za sve korisnike koji se ponose svojom gejming mašinom. U periodu od 2.12. do 21.12.2014. godine priliku da se pohvale hardverom za gejming imaju posetioci sajta www.hyperxgamingmachine.rs koji postave fotografiju unutrašnjosti svog PC-a sa nekom od HyperX komponenti, čime ulaze u trku za jednu od tri glavne i veliki broj nedeljnih nagrada koje dodeljuju naši medijski partneri.

 

HyperX Gaming Machine takmicenje

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da se ulogujete na www.hyperxgamingmachine.rs web sajt preko vašeg Facebook naloga, u aplikaciju na sajtu postavite fotografiju svoje gejming mašine i pozovite prijatelje da u okviru aplikacije glasaju za vas. Da bi fotografija bila kvalifikovana za dalje takmičenje, važno je da sadrži HyperX memoriju ili SSD. Najbolje korisnike očekuju vredne nagrade:

· Prva nagrada – HyperX Fury SSD 240 GB -Uz vrhunski SandForce SF-2281 kontroler, kapacitet koji ide do 240GB i mogućnost montaže čak i u sisteme koji dozvoljavaju maksimalnih 7mm visine za disk, ovaj model SSD-a svakako ispunjava mnoge želje gejmera. Započnite igru što pre, skačite sa nivoa na nivo bez trenutka pauze i pobedite druge.

· Druga nagrada – HyperX Cloud slušalice – Optimizovan za profesionalni gejming, uz frekventni raspon od 15Hz do 25.000 Hz i SPL od 98 dBA, HyperX Cloud reprodukuje intenzivan zvuk i kristalno čiste niske, srednje i visoke tonove, omogućvajući vam da jasno čujete svaki takt svoje pobede. Dugotrajnost s jedne i udobnost sa druge strane garantuje snažna metalna konstrukcija kombinovana sa kožnim rajfom i mekanim jastučićima.

· Treća nagrada – HyperX Fury memorija 1866MHz (Kit of 2) 8GB- Ovi pristupačni memorijski moduli su odličan izbor za gejmere koji žele da ubrzaju svoj sistem bez mnogo muke, jer se memorija sama overklokuje u zavisnosti od sistema na kome je instalirana, sve do 1866MHz.

HyperX Gaming Machine takmičenje, pored medijskih, podržavaju i maloprodajni partneri – Gigatron, WinWin, Emmi i PC Chip – u čijim lancima možete naći kompletnu ponudu iz HyperX linije.

HyperXje divizija visokih perfomansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR3 memorija visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i slušalice sa mikrofonom. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescomi PAX.

Za više informacija posetite HyperXstranicu.

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela