Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Huawei predstavio HUAWEI WATCH GT i HUAWEI Band 3 Pro

Huawei Consumer Business Group je svečano predstavila dva nova sata: HUAWEI WATCH GT i HUAWEI Band 3 Pro. Predstavljeni zajedno sa flegšip HUAWEI Mate 20 serijom, satovi svojim korisnicima nude nove i sofisticirane načine za  praćenje aktivnosti i fitnes treninga, koji su bazirani na naučnom istraživanju. Sa dizajnom po ugledu na klasične ručne satove, izuzetno trajnom baterijom, niskom potrošnjom energije, sofisticiranim mogućnostima za praćenje aktivnosti i fitnes treninga, HUAWEI WATCH GT jedan je od najisčekivanijih satova godine. Novi HUAWEI sat nosi ime GT kako bi pažnja bila usmerena na njegove visoke performance i pouzdanost.

 

huawei sat

 

Stvoren za urbane istraživače

Podstaknuti tehničkim prednostima i poboljšavanjem životnih standarda, ljudi postaju sve radiji da istražuju svet oko sebe. Kao ekstenzija pametnih telefona, satovi dopunjuju setove karakteristika današnjih telefona kako bi potrošačima pomogli da što manje koriste uređaje. Dizajniran za urbane istraživače današnjice, HUAWEI WATCH GT rešava jednu od najčešćih bolnih tačaka satova: izdržljivost baterije.

HUAWEI WATCH GT koristi inovativni algoritam pametne uštede energije, koji mu omogućava da dinamično smenjuje performance i efikasnost, u zavisnosti od aktivnosti korisnika, za maksimalnu izdržljivost baterije. Ovo omogućava pametnom satu da ostane uključen do dve nedelje u režimu čestog korišćenja. Nadalje, dvojezgarna arhitektura HUAWEI WATCH GT dopušta korisniku sata da uživa u najboljem od oba – istovremeno je jak i visoko efikasan.

Osim unapređenih performansi i novih karakteristika, HUAWEI WATCH GT poseduje jedinstven dizajn. AMOLED 454×254 displej visoke rezolucije veličine 1.39 inča prikazuje informacije jasno na zglobu. Telo pametnog sata sadrži dual-crown dizajn sa nerđajućim čelikom i keramičkim bezelima i tretiran je DLC dijamantskim ugljeničnim premazom kako bi se korisnicima pružila trajnost za naredne decenije. Telo kućišta kompatibilno je sa dve opcije narukvica – dvobojnom silikonskom i elegantnom kožno-gumenom – što korisnicima daje više mogućnosti za personalizovanje njihovog HUAWEI WATCH GT uređaja za svaku priliku.

Nove moćne karakteristike

Osim izuzetno izdržljive baterije, HUAWEI WATCH GT ima vodeću sposobnosti lociranja u industriji. Pametni sat može simultano koristiti GPS, GLONASS i GALILEO, tri najveća satelitska sistema za precizno lociranje. Algoritam za praćenje zatim optimizuje podatke o praćenju, kako bi postigao pozicioniranje jedan na jedan čak i u oblastima sa brojnim različitim signalima.

HUAWEI WATCH GT takođe ispunjava potrebe aktivnih korisnika. Bazirano na njegovoj snazi u pozicioniranju, HUAWEI WATCH GT podržava praćenje svih sportskih aktivnosti. Zahvaljujući saradnji sa profesionalnim sportskim organizacijama, Huawei omogućava praćenje širokog spektra sportova, uključujući vežbanje u zatvorenom prostoru, trčanje, planinarenje, biciklizam i plivanje u otvorenim vodama. Sat podržava i karakteristike fitnes koučinga. Analizirajući puls korisnika naučnim metodama, ova karakteristika omogućava korisnicima da treniraju bezbednije i zdravije nego ikada pre.

TruSeen 3.0 tehnologija za praćenje pulsa prati korisnikov aktivni i puls u mirovanju. Zahvaljujući kombinaciji inovativnog PPG optičkog i hardver dizajna i AI algoritama, ovo rešenje može pratiti stvarni puls korisnika sa visokom preciznošću. U Sport modu, HUAWEI WATCH GT može biti podešen da obavesti korisnika da prilagodi intenzitet svog vežbanja, na osnovu prethodno podešenog ciljnog intervala pulsa. U Rest modu, pametni sat automatski prati i snima puls u stanju mirovanja korisnika. HUAWEI SPORT GT koristi nevidljiva svetla kako bi pratio korisnikov puls tokom sna.

HUAWEI Band 3 Pro: sportska narukvica sa Full Touch ekranom

Pošto većina pametnih narukvica na današnjem tržištu nudi jednostavno praćenje rada srca, nedostatak standardizacije mnoge podatke je učinio neprikladnim za upotrebu u medicinske svrhe. Imajući to u vidu, Huawei je predstavio HUAWEI Band 3 Pro, novu pametnu narukvicu koja podržava veliki broj preciznih i profesionalnih mogućnosti praćenja zdravlja, uključujući poboljšano merenje pulsa i sna.

Sa HUAWEI TruSeen3.0, Huawei Band 3 Pro precizno meri rad srca korisnika čitavog dana. Huawei je takođe razvio upotrebu IR (infrared) senzora za precizno merenje rada srca korisnika, bez upotrebe opterećujućih svetala konvencionalnih merača.

Koristeći istu tehnologiju TruSeen  3.0, HUAWEI Band 3 Pro takođe može pratiti obrasce spavanja pomoću HUAWEI TruSleep  2.0. Štaviše, rešenje koristi veliku analizu podataka kako bi pružilo personalizovane usluge i sugestije za poboljšanje kvaliteta sna. Sve navedene tehnologije razvio je Huawei u saradnji sa autoritativnim organizacijama širom sveta, osiguravajući da su ovi uređaji vrlo funkcionalni i profesionalni.

HUAWEI Band 3 Pro poseduje HD AMOLED color touch screen dimenzija 0.95 inča, ekran koji nudi širok prostor za prikaz podataka. Kontrole su lake i intuitivne – korisnici mogu da se kreću po različitim opcijama na ekranu prevlačenjem prsta vertikalno ili horizontalno, ili dodirujući ekran da se vrate na početak.

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela