Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Huawei nezaboravnim događajem predstavio nove uređaje i inovacije u svom poslovanju

Na regionalnom događaju u svečanom ambijentu Belexpocentra u Beogradu lansiran je niz novih visokotehnoloških uređaja kompanije Huawei, lidera na tržištu mobilne tehnologije. Svi prisutni imali su ekskluzivnu priliku da čuju više o Huawei Mate 50 Pro, telefonu sa prvim podesivim otvorom blende na čak 10 nivoa, i Huawei nova 10 i Huawei nova 10 Pro koji imaju prvu prednju kameru od 60 MP u industriji, kao i korisne režime brzog punjenja baterije. Jedinstvena platforma Huawei AppGallery je takođe doživela velika unapređenja, koja doprinose još boljem korisničkom iskustvu. U posebno kreiranoj demo zoni su predstavljene i mladalačke Huawei FreeBuds SE, slušalice kristalno čistog zvuka i ergonomskog dizajna koje su idealne za dugotrajno korišćenje. Još jedan od noviteta je pametni sat Huawei Watch GT 3 SE, vodeći fitness i zdravstveni saveznik modernog dizajna i unapređenih funkcija.

 

KV- Mate 50 Pro

 

Huawei Mate 50 Pro – kralj fotografije

Najnoviji Huawei Mate 50 Pro je kulminacija inovativnosti Mate serije i najmoćniji pametni telefon kompanije Huawei. Opremljen je vodećom tehnologijom u industriji u oblasti  fotografije putem mobilnih telefona, ukupnih performansi i elegantnog, ali izuzetno izdržljivog dizajna. Nesvakidašnja narandžasta verzija modela Huawei Mate 50 Pro je predstavljena kao prvi telefon sa Kunlun staklom displeja, čime je kompanija Huawei ponovo dokazala svoju revolucionarnost po pitanju izdržljivosti telefona. Takođe, ovaj model poseduje režim uštede energije baterije SuperEnergy Boosting koji do sada nije viđen na tržištu.

Svi prisutni su imali priliku da vide izložene fotografije slikane telefonom Huawei Mate 50 Pro. Prikazani su detaljni pejzaži živopisnih boja, sa prelepim odnosom svetlosti i senke, kao i fokusom na detalje. Jedinstveno profesionalno iskustvo fotografisanja najsavremenije zadnje kamere od 50 MP uz funkcije poput zumiranja ili fokusa na objekat, su u posebno kreiranoj demo zoni mogli i sami da isprobaju.

Huawei nova 10 i Huawei nova 10 Pro – prednja kamera za savršen portret

Na događaju su takođe predstavljeni i elegantni telefoni Huawei nova 10 serije, koji su skrenuli pažnju svojim legendarnim izgledom i najsavremenijim rešenjima po pitanju prednje kamere. Star Orbit dizajn je prepoznatljiv detalj ove popularne serije telefona, a Huawei nova 10 i Huawei nova 10 Pro dolaze u prelepim svetlucavim bojama koje stvaraju harmoničan osećaj. Oba uređaja imaju niz impresivnih specifikacija, koja uključuju zadnju kameru od 50 MP sa naprednom obradom slike i interesantnim funkcijama.

Sve fenomenalne funkcije prve prednje kamere od 60 MP su zvanice mogle da isprobaju u posebno kreiranom selfi korneru. Uz opcije brzog fokusiranja i naprednog zumiranja, svaki detalj fotografija je kristalno jasan. Ovom aktivacijom je pružena šansa da se svi prisutni uvere zašto je ovo najbolja prednja kamera za pravljenje portreta na svetu.

AppGallery – najnaprednije aplikacije dostupne na dlanu

Huawei je pored novih uređaja predstavio i poboljšanje popularne prodavnice aplikacija. AppGallery svakodnevno uspeva u svojoj misiji pružanja prijatnog iskustva milionima ljudi širom sveta, a pravi pokazatelj uspeha je neverovatan rast korisnika u prethodnih 18 meseci. Na događaju je predstavljena proširena ponuda aplikacija, koja se i dalje drži pristupa donošenja najrelevantnijih i najpotrebnijih aplikacija svojim korisnicima. Sistemi su poboljšani, te je rad aplikacija mnogo brži i bolji.

Preko 5,75 miliona registrovanih programera radi na tome da korisnicima bude dostupno još više korisnih sadržaja. U prilog tome govori i ponuda aplikacije Gspace, koja pomaže korisnicima da pretražuju sadržaje koji ih zanimaju i ujedno imaju pristup svim popularnim Google aplikacijama i uslugama, poput Google Maps, YouTube i milionima drugih.

Zvanice upotpunile atmosferu

Ovaj događaj je okupio brojne predstavnike medija iz Srbije i regiona. Prisustvovali su brojni novinari iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Prisutnim gostima obratio se predsednik kompanije Huawei Consumer Business Group za Evropu, William Tian: „Huawei nastavlja da donosi neverovatnu, vrhunsku tehnologiju svakoj osobi, porodici i organizaciji. Zato, kao kompanija, nikada nećemo odustati od poslovanja sa pametnim telefonima, što je od suštinskog značaja za našu strategiju kao lidera u industriji. Novi vodeći pametni telefon Mate 50 Pro i nova 10 serija su najbolji primeri naše filozofije. Uvek želimo da pružimo revolucionarne inovacije svakom potrošaču i kontinuirano vodimo razvoj globalne industrije pametnih telefona.“

Potpunoj atmosferi doprinele su i poznate ličnosti – Sara Jovanović, Dunja Jovanić, Lea Stanković, Dušan Petrović , Stevan Piale, i mnogi drugi, koji su uživali na ovom jedinstvenom događaju.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela