Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Huawei nastavlja sa proizvodnjom telefona izvanrednog dizajna

RS

Kompanija Huawei poznata je po pomeranju granica kada je reč o dizajnu uređaja. Svakim novim uređajem, Huawei dokazuje zbog čega je među liderima na svetskom tržištu kada su u pitanju mobilni telefoni a dugo očekivana P30 serija koja će biti lansirana u Parizu 26. marta, predstavlja vrhunac dizajna. Svedoci smo vremena u kom je vizuelna privlačnost proizvoda na prvom mestu pri izboru i kupovini mobilnih telefona. Zbog toga, kompanije ulažu mnogo vremena i truda u dizajn svakog od modela koji predstavljaju na tržištu.

Nesvakidašnje boje su jedan od glavnih aduta kompanije Huawei kada je reč o estetici. Nestvarna Twilight boja koja je po prvi put krasila prošlogodišnju P seriju, inspirisana je polarnom svetlošću, smirenošću i dramom palete boja koje se prelivaju pri večerenjem sumraku. Hoće li nas kompanija Huawei i ovog puta ostaviti bez daha bojom godine?

Izgled prednje strane, odnosno ekrana, važan je podjednako kao i dizajn zadnje strane telefona. Boja, sjaj, oblik i pozicija kamere neke su od karakteristika koje prvo primetimo kada posmatramo uređaj koji bismo možda kupili. Ukoliko nam neka od njih nije vizuelno privlačna, postoji velika mogućnost da ćemo se opredeliti za drugi uređaj, slične konfiguracije, ali vizuelno lepši.

Na svetskoj premijeri najnovijih modela P30 serije, koja nas očekuje u Parizu 26. marta, Huawei će predstaviti 3 telefona izvanrednog dizajna i još jednom pokazati zbog čega je među najinovativnijim proizvođačima pametnih uređaja na svetskom tržištu. Modeli koji će biti predstavljeni odišu savremenim dizajnom, prilagođenim svakodnevnim potrebama potrošača. Kako estetskih, tako i onih praktičnih.

Ono što možemo očekivati na premijernom predstavljanju najnovije Huawei serije telefona je, svakako, ponovno pomeranje granica i dizajn koji će, pored sada već tradicionalno kvalitetnih konfiguracija koje se neprestano unapređuju, sigurno biti jedna od presudnih stvari zbog kojih ćete se odlučiti za jedan od modela Huawei P30 serije telefona!

Svi znamo koliko je lep osećaj kada u rukama držimo telefon koji ne samo što je lep nama, već privlači pažnju gde god da se pojavimo. Pošto je telefon neizostavan deo naše svakodnevice, svima nam je važno da uređaj za koji se odlučimo, bude kao stvoren za nas. Huawei kao kompanija koja koristničko iskustvoj stavlja u prvi plan, uvek nastoji da opravda očekivanja svojih korisnika i neizostavno uspeva u tome, što će dokazati dizajn pametnih telefona iz P30 serije, koja će biti istovremeno vizuelno privlačna i praktična.

Inovativni izgled, fenomenalne bolje, dizajn koji oduzima dah, samo su neki od karakteristke  koje vas očekuju kada je reč o Huawei P30 seriji.

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela