Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » HUAWEI – MAJSTOR FOTOGRAFIJE POSTAVLJA NOVA PRAVILA

Huawei mobilni telefoni već dugo predstavljaju sinonim za savršenu fotografiju! Konstantna posvećenost razvoju ovog značajnog segmenta neprestano pomera granice, u šta će nas kompanija Huawei sa predstojećom P30 serijom, uskoro još jednom uveriti.

 

P30 photo

 

Komunikacija 21. veka  se apsolutno zasniva na fotografijama i kratkim videima, koji su svuda oko nas. Manjak vremena ne dozvoljava čitanje dugih tekstova, već instant konzumiranje lepih boja, sličica i pejzaža, bilo to privatno ili profesionalno. Konstanta potreba za što boljom fotografijom, kadrom ili filterom postavlja sve veće zahteve od mobilne industrije, jer danas, mobilni telefoni menjaju profesionalne fotoaparate. Bilo da smo na putu, poslovnom sastanku, uživanju u prirodi sa prijateljima ili samo želimo da zabeležimo neki bitan detalj iz svakodnevnog života, mobilni telefon je najbolji prijatelj koji je uvek sa nama i svojom kamerom ne sme razočarati naša očekivanja za savršenom fotografijom.

 

Upravo iz tog razloga, Huawei želi da ispuni visoke standarde i potrebe svojih korisnika i u saradnji sa kompanijom Leica stvara najbolju mobilnu kameru! Ova titula bila je inspiracija za dalji razvoj i unapređivanje savršene fotografije, koja nastaje laganim dodirom ekrana mobilnog telefona. Iako se činilo kao da ona ne može biti bolja, Huawei će nas ponovo razuveriti dolaskom najnovije linije svojih telefona – Huawei P30 serijom.

 

Unapređeno iskustvo fotografije koje briše granicu između mobilne i profesionalne aparature, donosi uzbudljiv osećaj kreiranja savršene fotografije svaki put! I čini se da pravila više ne postoje, profesionalna fotografija sve manje zavisi od aparata, a sve više od oka posmatrača i moćnog mobilnog telefona. Najnovija P serija kompanije Huawei koja će svečano biti predstavljena u Parizu 26. marta,  uz unapređeni nivo savršenstva poput profestionalne fotografije i performansi, učiniće da se svako oseća kao najbolji fotograf na svetu!

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela