Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Huawei magični karavan stigao u Beograd

Posetite neku od tri lokacije, iskusite najnoviji Huawei #MagicBox i vidite i sami kako bi budućnost mogla da izgleda!

Tržište pametnih telefona uvek je bilo otvoreno za inovacije i promene. Od svih njih, jedna je izvršila mnogo veći uticaj od ostalih – AI (veštačka inteligencija). Sve je počelo nedavno, kada je veštačka inteligencija počela da se koristi u IT kompanijama, a Huawei je, među prvima, učinio dostupnom u modelu Mate 10 Pro uređaju koji je doneo ultimativno iskustvo korisnicima.

 

rrem

 

Huawei je napravio još jedan korak ka podizanju inovacija na viši nivo pozivanjem kupaca da iskuse #MagicBox – mesto gde se tehnologija pretvara u magiju, a koje je od danas dostupno svim građanima Beograda.

#MagicBox građani će moći da posete na tri lokacije:

  1. Airport City 24–28.09.2018 od 10h-18h
  2. Ulica Kneza Mihaila, 29 – 30.09.2018 od 11h-21h
  3. Shopping centar Ušće, 01 – 07.10.2018 od 11h-21h

#MagicBox privukao je pažnju i poznatih TV lica Marije Kilibarde i Anđelke Prpić, kao i modnog fotografa Dušana Petrovića koji će magični karavan posetiti u ponedeljak 01. oktobra ispred Shopping Centra Ušće.

Posetioci magičnog karavana će biti u mogućnosti da učestvuju u Huawei aktivaciji i uđu u trku za glavnu nagradu – pametni telefon Huawei P20, a sve što je potrebno da urade je da slože zadati mozaik za što kraće vreme, uz što manje pokušaja, u roku od 3 minuta.

„Kao vodeći brend sa velikim ambicijama, ali i pažljivim pristupom poslovanju i našim kupcima, ulažemo ogroman trud u razvoj modernih i futurističkih tehnologija ne bi li našim kupcima ponudili vrhunsko iskustvo korišćenja proizvoda i učinili da se osećaju kao da već sada žive u budućnosti“ – rekla je Danijela Jovanović, direktor marketinga Huawei Srbija.

Huawei je pionir među proizvođačima pametnih telefona kada je reč o primeni veštačke inteligencije u mobilnim uređajima. Do sada, Huawei je obradovao svoje kupce prošlogodišnjim modelom Mate 10 Pro, prvim pametnim telefonom sa NPU procesorima (Kirin 970), koji su ugrađeni i u najnoviji flegšip model P20 serije, trenutno vodeći telefon na polju mobilne fotografije sa 114 poena na DxO Mark listi.

Modele P20 serije kao i najnovijeg člana Mate 20 serije – pametni telefon Mate 20 Lite moguće je videti u okviru karavana inovacija i magije.

Vidimo se!

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela